Μαμά αρνείται να καλύψει το πρόστυχο τατουάζ της, παρά το κράξιμο στο σχολείο (pics)

Gazzetta team
Μαμά αρνείται να καλύψει το πρόστυχο τατουάζ της, παρά το κράξιμο στο σχολείο (pics)
Η 23χρονη Άννα όταν ήταν 18 έκανε ένα τατουάζ, το οποίο προκαλεί αντιδράσεις όταν πηγαίνει τον γιο της στο σχολείο.

Ένας απαράβατος κανόνας λέει πως για κάθε τατουάζ που κάνουμε, πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Όχι μόνο για το πως θα φαίνεται όταν το κάνουμε, αλλά και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν...

Η 23χρονη Άννα λοιπόν αποφάσισε ένα κάπως... πρόστυχο σχέδιο, με την Μίνι να κάνει στοματικό έρωτα στον Μίκυ, όταν ήταν 18 ετών, όμως ακόμη και σήμερα δεν φαίνεται να ντρέπεται για την απόφασή της.

«Έκανα πλάκα με τα μέλη της οικογένειάς μου, λέγοντάς τους οτι θα έκανα ένα τατουάζ με τον Μίκυ και την Μίνι να κάνουν άτακτα πράγματα», είπε στην Sun και συμπλήρωσε: «Όλοι έσπαγαν το κεφάλι τους για το τί θα ήταν αυτό, αλλά όταν μου λένε να μην κάνω κάτι, είναι σαν να με σπρώχνουν να το κάνω».

Μάλιστα όταν ενημερώθηκαν για το σχέδιο, όλοι φρίκαραν, ενώ ο πατέρας της, επέστρεψε νωρίτερα από τον μήνα του μέλιτος που είχε πάει, ανησυχώντας για τον στραβό δρόμο που είχε πάρει η κόρη του.

Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά της όλης υπόθεσης: «Όταν βγαίνω έξω, με κερνάνε αρκετά ποτά. Είναι κάπως μεγάλο το σχέδιο και φαίνεται. Όλοι το λατρεύουν και θέλουν να το φωτογραφίσουν».

Η ίδια ανταπόκριση πάντως δεν υπάρχει όταν πηγαίνει στο σχολείο για να αφήσει τον γιο της. «Αν κάποιο παιδί το δείξει στους γονείς του, μου ρίχνουν ένα πολύ υποτιμητικό βλέμμα. Ο μεγάλος μου γιος τρελαίνεται για τον Μίκυ και την Μίνι, αλλά προς το παρόν δεν με έχει ρωτήσει για το τι κάνουν στο σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα που ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει μετανιώσει για το τατουάζ που έχει κάνει.