«Βούλιαξε» από κόσμο η Ψαρρού για τη συναυλία Ρέμου-Ραματζότι (pics & vids)

Gazzetta team
«Βούλιαξε» από κόσμο η Ψαρρού για τη συναυλία Ρέμου-Ραματζότι (pics & vids)
Βούλιαξε το Nammos το βράδυ της Πέμπτης με την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματζότι με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν δίπλα στην θάλασσα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες,η προσέλευση ξεπερνούσαν τα 3.000 άτομα σημειώνοντας ρεκόρ.



Βέβαια, όσοι βρέθηκαν χτες στην συναυλία έβαλαν πολύ βαθιά στην τσέπη με όσους να βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το MykonosLive.tv, όσοι θα θέλουν να δουν από απόσταση αναπνοής τους δύο καλλιτέχνες θα πρέπει να δώσουν 10.000 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα.



Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούν από 3.000 και φθάνουν τα 5.000 ευρώ.

Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς δεν είναι γνωστός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ο συνολικός τζίρος να άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στην συναυλία παρευρέθηκαν και άτομα την υψηλής κοινωνίας με Λιβανέζους κροίσους, Τούρκους πολυεκατομυριούχους και Άραβες να συγκεντρώνονται στα πρώτα τραπέζια για να παρακολουθήσουν τους δύο καλλιτέχνες.

Μάλιστα, οι ξένοι κροίσοι «κατέκλεισαν» όλα τα πρώτα τραπέζια σε σημείο να υπάρχει ένας και μοναδικός Έλληνας σε απόσταση αναπνοής από τον Αντώνη Ρέμο. Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Σέρο Μύρτα, ο οποίος δίνει κάθε χρόνο το «παρών» στην συναυλία του Ρέμου στην Μύκονο.

Τα τραπέζια ήταν τέλεια διακοσμημένα, με μεγάλα μπουκάλια από βότκα και σαμπάνιες γνωστής μάρκας να τραβούν τα βλέμματα και τα πολύχρωμα λουλούδια να «σπάνε» την μονοτονία του λευκού.

Το μουσικό πρόγραμμα είχε τα πάντα... από συρτάκι μέχρι τις γνωστές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, τις οποίες το κοινό περίμενε για να σηκωθεί από τις θέσεις του και να χορέψει.

Από την πλευρά του, ο Έρος Ραματζότι βγήκε πρώτος, τραγουδώντας τις γνωστές του μπαλάντες και κάνοντας την ιδανική έναρξη, έτσι ώστε να απογειώσει μετά το πρόγραμμα ο Αντώνης Ρέμος.

Επίσης δεν έλειψε και το ντουέτο των δύο τραγουδιστών , με τον Αντώνη Ρέμο να εντυπωσιάζει με τα ιταλικά του.

Το πάρτι συνεχίστηκε ακόμη και όταν ο Αντώνης Ρέμος έφυγε από την σκηνή, με τους παρευρισκόμενους να ανεβαίνουν στα τραπέζια και να χορεύουν με την μουσική του dj.


Πηγή: iefimerida.gr