Fitness blogger μας δείχνει πως πραγματικά είναι τα τέλεια σώματα στο Instagram (pics)

Gazzetta team
Fitness blogger μας δείχνει πως πραγματικά είναι τα τέλεια σώματα στο Instagram (pics)
Όταν τα τέλεια σώματα δεν είναι τέλεια! Νεαρή fitness blogger παραθέτει ντοκουμέντα και μας δείχνει πως: «Κανενός τα οπίσθια δεν δείχνουν τέλεια από όλες τις γωνίες λήψης».

Η Sara Puhto είναι 20 ετών, blogger και ακτιβίστρια του bodypositive κινήματος. Όπως πολλές κοπέλες της ηλικίας της για καιρό παρακολουθούσε αμήχανη όλες αυτές τις τέλειες φωτογραφίες γυναικών στο Instagram με την απίστευτη γράμμωση στους κοιλιακούς, τα αψεγάδιαστα οπίσθια, τους μηρούς που λες και ανήκουν σε κάποιο άγαλμα και πάει λέγοντας...

Πώς, όμως, είναι δυνατόν το ανθρώπινο σώμα να δείχνει πάντα τόσο τέλειο; Υπάρχουν σώματα, λοιπόν, που όταν κάθονται, ξαπλώνουν ακόμη και στη λάθος στάση είναι θεϊκά, τουλάχιστον;! Όχι, δα. Και γι' αυτό η Puhto τράβηξε μερικές διπλές εκδοχές φωτογραφιών του δικούς της σώματος: με και χωρίς επεξεργασία και φίλτρα, από τη σωστή γωνία λήψης κι από τη λάθος! Το αποτέλεσμα; Ας ηρεμήσουμε λίγο. Δεν υπάρχει κοινός θνητός, που είτε γυμνάζεται είτε όχι, και η κοιλιά του να φαίνεται επίπεδη, όταν κάθεται, όταν σκύβει ή όταν καμπουριάζει.

Κι όλες αυτές οι εικόνες τελειότητας, ασχέτως αν χαϊδεύουν τη ματαιοδοξία κάποιων, έρχεται μέρα που απλώς ακυρώνονται από την πεζή πραγματικότητα: αυτή που λέει ότι κανείς δεν είναι τέλειος ή μάλλον οι ατέλειες είναι που μας κάνουν μοναδικούς και κάποτε υπέροχους, ειδικά όταν αποφασίζουμε να τις αγαπήσουμε.

Πηγή: lifo.gr