Πρώτο τραπέζι με 10.000 ευρώ στη συναυλία των Ρέμο-Ραματσότι (pic & vid)

Gazzetta team
Πρώτο τραπέζι με 10.000 ευρώ στη συναυλία των Ρέμο-Ραματσότι (pic & vid)
Οι ετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία στη Μύκονο των Αντώνη Ρέμο και Έρος Ραματσότι έχουν πάρει «φωτιά».

Ένα ακόμη καλοκαίρι, μία ακόμη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου, όπου για να τον δει κανείς να τραγουδά παρέα με τον Έρος Ραματσότι θα πρέπει να δώσει 10.000 ευρώ για ένα από τα πρώτα τραπέζια.

Όπως διαβάζουμε στον τιμοκατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mykonos Live TV, τα τραπέζια των 10.000 ευρώ έρχονται με εξάλιτρη σαμπάνια Veuve Clicquo, τρίλιτρη βότκα Belvedere και τεκίλα Clase Azul των 700ml (η super premium τεκίλα που λατρεύει το Χόλιγουντ). Εναλλακτικά, αφαιρείται η τεκίλα και η σαμπάνια αναβαθμίζεται σε εξάλιτρη Dom Perignon.

Τα τραπέζια των 5.000 ευρώ περιλαμβάνουν σαμπάνια Dom Perignon 1,5l, τρίλιτρη Belvedere και τεκίλα Clase Azul Blanco 700 ml. Η οικονομικότερη επιλογή σε τραπέζι είναι εκείνο των 3.000 ευρώ, με τρίλιτρη σαμπάνια Veuve Clicquot, Belvedere 1,75l και Clase Azul Blanco 700 ml.

Τον περασμένο Μάιο, Ρέμος και Ραματσότι είχαν συναντηθεί στο Μιλάνο για να κανονίσουν το πρόγραμμα, τα ντουέτα τους και άλλες λεπτομέρειες της συναυλίας. Χθες έγινε και η τελευταία πρόβα στην παραλία της Ψαρούς.

Πηγή: reader.gr