Οι γονείς που κακοποιούσαν το 7 μηνών βρέφος τους ρίχνουν το φταίξιμο στο μεγαλύτερο παιδί τους!

Gazzetta team
Οι γονείς που κακοποιούσαν το 7 μηνών βρέφος τους ρίχνουν το φταίξιμο στο μεγαλύτερο παιδί τους!
Από τη ζήλια του το μεγαλύτερο παιδί επιτίθεται και χτυπά το επτά μηνών βρέφος. Αυτό υποστηρίζουν οι Ρομά γονείς του βρέφους, που συνελήφθησαν στην Πάτρα για την κακοποίησή του.

Πριν από δύο μήνες, ωστόσο, συγγενής είχε καταγγείλει τους γονείς ότι κακοποιούν το νεογέννητό τους καθώς το παιδί είχε χτυπηθεί στο μάτι. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τότε η υπόθεση διερευνήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ οι γονείς, όπως και τώρα, υποστήριξαν ότι το κοριτσάκι είχε δεχθεί χτυπήματα από το μεγαλύτερο αδελφάκι του που το ζηλεύει.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου πατέρα και της 27χρονης μητέρας, το βρέφος και αυτήν τη φορά δέχθηκε την «επίθεση» του μεγαλύτερου παιδιού, καθώς αυτό πέταξε το κοριτσάκι από το ριλάξ, πριν προλάβει η μητέρα να αντιδράσει.

Όσο για τα εγκαύματα που φέρει το βρέφος, η μητέρα υποστηρίζει ότι προέρχονται από καυτό γάλα, το οποίο έπεσε πάνω του.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο κατά πόσο οι ισχυρισμοί του ζευγαριού ευσταθούν ή οι ίδιοι προκάλεσαν τα κατάγματα, τους μώλωπες και τα καψίματα στο επτά μηνών κοριτσάκι.

Το μωράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα. Οι Αρχές πιθανότατα θα αφαιρέσουν την επιμέλεια του βρέφους αλλά και του μεγαλύτερου παιδιού από τους γονείς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού Γιάννη Αποστολόπουλου, οι κατηγορίες που τους έχουν ασκηθεί είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία και αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.Μάλιστα, η μητέρα αρνείται τις βαριές κατηγορίες.

Πηγή: topontiki.gr