Δεν μετανιώνει που έδειρε τον εφοριακό στην Πάτμο: «Έπρεπε να τον πετάξω στη θάλασσα» (vid)

Gazzetta team
Δεν μετανιώνει που έδειρε τον εφοριακό στην Πάτμο: «Έπρεπε να τον πετάξω στη θάλασσα» (vid)
Αλαλούμ χθες στο λιμάνι της Πάτμου, όταν επιχειρηματίας επιτέθηκε σε εφοριακούς και ξυλοκόπησε τον έναν, με αποτέλεσμα εκείνος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, επιχειρηματίας, που διατηρεί μαγαζιά στο νησί εμφανίστηκε αμετανόητος:

"Είναι ο καραγκιόζης κάτω στην παραλία, χωρίς να ξέρω ότι είναι εφοριακός και πάω μπροστά και στέκομαι. 'Κοίτα ένας καραγκιόζης που μας γύρισε την πλάτη τώρα'. Του λέω: Τι λες ρε μαλ...! Εγώ είμαι καραγκιόζης; Με ξέρεις; 'Ρε άντε στο διάολο' μου κάνει. Και του έριξα ένα χαστούκι και μου ρίχνει μια κλωτσιά στο πόδι. Έχω φλεβίτη, κιρσούς, μου σκίζει το πόδι και με πιάνει αιμορραγία. Τον αρχίζω στις μπουνιές, τον κυνηγούσα γύρω γύρω, τον κυνηγούσα και τον κοπάναγα. "Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν; Μετά έμαθα ότι είναι εφοριακός. Και επειδή είναι εφοριακός; Θα τον φοβηθώ; 100.000 τον πλήρωσα φέτος"!

Και ο επιχειρηματίας συνεχίζει: "Δεν ήξερα ότι είναι εφοριακός, Μου το είπε η αστυνομία μετά, τη δεύτερη φορά που τον κυνήγησα στο τμήμα. Στο παγκάκι καθόταν στην παραλία και χαζεύαν με τις κοπέλες. Και περνάω από δίπλα του και με φτύνει ο μαλ...! Έπρεπε να τον πιάσω να τον πνίξω στη θάλασσα όχι να τον κοπανήσω! Το λιγότερο που μπορούσα να του κάνω ήταν αυτό! Ήρθε η μαϊμού να με φτύσει; Δύο μέτρα άντρα; Να τον πιάσω να τον στύψω σαν πορτοκάλι!".

Σύμφωνα με το patmostimes.gr, o δήμαρχος κ. Στόικος είπε " ότι καταδικάζει το περιστατικό, όπως και κάθε μέθοδο ή ενέργεια που στρέφεται χωρίς λόγο κατά των ανθρώπων που εφαρμόζουν το νόμο και στην προκειμένη περίπτωση κατά των ελεγκτών".
Στο μεταξύ ο δράστης συνελήφθη από άνδρες του Λιμεναρχείου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εφοριακός. Όμως επέδειξε χαρτί νοσηλείας σε ψυχιατρικό κατάστημα, κρατήθηκε μέχρις ότου ο εισαγγελέας ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο και προσδιορίστηκε δικάσιμος.

Πηγή: topontiki.gr