Υπάλληλος ξάφρισε το ταμείο του μαγαζιού που δούλευε στη Μυτιλήνη

Gazzetta team
Υπάλληλος ξάφρισε το ταμείο του μαγαζιού που δούλευε στη Μυτιλήνη
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος θορυβήθηκε όταν διαπίστωσε ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες όσα έβγαζε έκαναν… φτερά και κατέφυγε στην Ασφάλεια.

Όχι μόνο δεν έβγαλε κέρδος, αλλά έχασε και την δουλειά του ένας 38χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα μιας 44χρονης στη Μυτιλήνη, καθώς αποδείχθηκε ότι αυτός ήταν ο «ποντικός» που έβαζε καθημερινά χέρι στο ταμείο κλέβοντας τις εισπράξεις!

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος θορυβήθηκε όταν διαπίστωσε ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες όσα έβγαζε έκαναν… φτερά και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Η προανάκριση ξεκίνησε άμεσα και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στον 38χρονο υπάλληλο, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε «βουτήξει» συνολικά 195 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και, φυσικά, απολύθηκε από τη δουλειά του.

*** Είχε αφήσει μέσα στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητό της την τσάντα της που είχε μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα μια 41χρονη στο Ηράκλειο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ευτυχώς γι’ αυτήν, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν άμεσα τους δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 35 χρόνων που την άδειασαν, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους όλα τα κλοπιμαία. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται και για άλλες κλοπές.

*** Στο σπίτι ενός 80χρονου στα Χανιά τρύπωσαν τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 30, 27 και 26 χρόνων το βράδυ της Παρασκευής και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 950 ευρώ. Από την προανάκριση της Ασφαλείας προέκυψαν τα στοιχεία τους κι έτσι συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr