Βρέθηκαν χασισοφυτείες και όπλα σε Κοζάνη και Λάρισα

Gazzetta team
Βρέθηκαν χασισοφυτείες και όπλα σε Κοζάνη και Λάρισα
Με αυτοσχέδια μέσα είχε δημιουργήσει ένα εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης ένας 51χρονος Έλληνας, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης.

Μαζί με τα χασισόδεντρα και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου που αποτελούνταν από έναν λαμπτήρα και έναν ανεμιστήρα με χρονοδιακόπτη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και 22 φυσίγγια.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Γύρω από την κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, μέσα σε πυκνή βλάστηση, καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου ένας 38χρονος Έλληνας με τη βοήθεια ενός 51χρονου Ρουμάνου που εργάζεται στο ποιμνιοστάσιο.

Εκτός από τα χασισόδεντρα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν σε μια αποθήκη μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι των 8 mm με γεμιστήρα, 35 φυσίγγια και δύο κάλυκες κρότου. Έτσι, οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr