Αυλωνίτου: «Σαν τη Βουγιουκλάκη κάνει ο Βαρουφάκης!»

Gazzetta team
Αυλωνίτου: «Σαν τη Βουγιουκλάκη κάνει ο Βαρουφάκης!»
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, σχολίασε τα όσα έγιναν γνωστά για το καλοκαίρι του 2015 στο νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα ακούστηκαν για τον Αλέξη Τσίπρα και το... νέο Γουδί.

Απίστευτες δηλώσεις έκανε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη και τους συγκλονιστικούς διαλόγους που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Αυλωνίτου επιχείρησε να απαξιώσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, παρομοιάζοντάς τον με την... Αλίκη Βουγιουκλάκη, επειδή θέλει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο κ. Βαρουφάκης λέει ψέματα, μολονότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ γράφει ξεκάθαρα στο βιβλίο του ότι έχει καταγράψει τα πάντα στο κινητό του. «Ο Τσίπρας θα πάει στο Γουδή, αλλά για να εγκαινιάσει το μετρό, όταν γίνει ο σταθμός» ανέφερε ακόμη, με σκωπτική διάθεση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια κάλυψε πλήρως τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι, όταν κατάλαβε τι ήταν ο κ. Βαρουφάκης, τον «έστειλε», όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον άκουσε και τον έστειλε».

Πηγή: protothema.gr