Συνελήφθησαν οι γονείς του νεκρού 7χρονου αγοριού

Gazzetta team
Συνελήφθησαν οι γονείς του νεκρού 7χρονου αγοριού
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού αγοριού από τον χώρο διαμονής προσφύγων στον Σκαραμαγκά Αττικής. Ο 7χρονος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο κέντρο φιλοξενίας, όπου έμενε με την οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο το Λιμενικό Σώμα αναφέρεται: «Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, βραδινές ώρες χθες, για τον εντοπισμό στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προβλήτα του χώρου προσωρινής διαμονής προσφύγων στο Σκαραμαγκά Αττικής, αγοριού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και άμεσα το ανωτέρω παιδί διεκομίσθη στο "ΘΡΙΑΣΙΟ" Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι πρόκειται για αλλοδαπό αγόρι ηλικίας επτά (07) ετών, για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου από τους γονείς του, πρωινές ώρες χθες.

Από το Τμήμα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου».

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι από την πρώτη εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η σορός του δεν φαίνονται κακώσεις ή άλλες ενδείξεις που να οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Πάντως, τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν στη νεκροτομή που θα γίνει από ιατροδικαστή.

Πηγή: newsbeast.gr