Το Πεκίνο απαγόρευσε συναυλία του Justin Bieber

Gazzetta team
Το Πεκίνο απαγόρευσε συναυλία του Justin Bieber
Οι φαν του Τζάστιν Μπίμπερ στο Πεκίνο δεν θα καταφέρουν να τον απολαύσουν από κοντά, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Η κινεζική πρωτεύουσα απαγόρευσε τις συναυλίες του ποπ σταρ εκεί, λόγω της «κακής συμπεριφοράς» του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημοτικού γραφείου πολιτισμού του Πεκίνου.

«Μία σειρά παραπτωμάτων του, τόσο όσο ζει στο εξωτερικό όσο και σε εμφανίσεις του στην Κίνα, έχει προκαλέσει δημόσια δυσαρέσκεια. Για να ρυθμίσουμε την εγχώρια αγορά διασκέδασης και να ''καθαρίσουμε'' το περιβάλλον της, θεωρούμε ακατάλληλο να φέρνουμε καλλιτέχνες με κακή συμπεριφορά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο 23χρονος κάνει την τρίτη παγκόσμια περιοδεία του αυτή την εποχή, με προγραμματισμένες συναυλίες στην Ιαπωνία, την Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία, σε ό,τι αφορά την Ασία.

Στην ιστοσελίδα του Μπίμπερ δεν γίνεται αναφορά σε ακύρωση συναυλιών στην Κίνα, όμως υπάρχει σύγχυση για το αν θα εμφανιστεί στη Σαγκάη, σημειώνει το CNN. Το αμερικανικό δίκτυο επικοινώνησε με ιστοσελίδα που πουλά εισιτήρια για δύο συναυλίες του Μπίμπερ, στις 16 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο και στις 23 Σεπτεμβρίου στη Σαγκάη και ο υπάλληλος δήλωσε άγνοια για την απόφαση του Πεκίνου. Πάντως, πηγές του CNN από τη Σαγκάη ανέφεραν ότι είναι απίθανο να επιτραπεί στον Μπίμπερ να εμφανιστεί εκεί, με δεδομένη την απόφαση για την πρωτεύουσα.

Πηγή: iefimerida.gr