Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του 7χρονου στον Σκαραμαγκά

Gazzetta team
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του 7χρονου στον Σκαραμαγκά
Τραγική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες εντοπισμού του 7χρονου αγοριού που είχε εξαφανιστεί από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον Σκαραμαγκά. Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο μικρός έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την πρώτη εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η σορός του δεν φαίνονται κακώσεις ή άλλες ενδείξεις που να οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό. Τα ακριβή αίτια, ωστόσο, όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, θα διευκρινιστούν αύριο στην νεκροτομή που θα γίνει από ιατροδικαστή.

Αυτό που ερευνάται σε πρώτη φάση είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 7χρονος Νουργιάν Μοχάμαντ, βρέθηκε στη θάλασσα και οι οποίες προς το παρών παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Αυτό που μπορεί να έχει μια αξία αυτή την ώρα είναι πως στις έρευνες εκτός από το λιμενικό (που είναι αρμοδιότητά του, δεδομένου πως το άψυχο κορμάκι του μικρού βρέθηκε μέσα στη θάλασσα) συμμετέχει και κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας.

Πηγή: newsbeast.gr