Κάνει 1200 χιλιόμετρα για να πάει στην δουλειά του (vid)

Gazzetta team
Κάνει 1200 χιλιόμετρα για να πάει στην δουλειά του (vid)
Ο Κερτ βον Μπαντίνσκι είναι ο εργαζόμενος που κάθε αφεντικό θα ήθελε στην δουλειά του, καθώς διανύει 1200 χιλιόμετρα για να βγάλει το... μεροκάματο.

Πολλές φορές, το να πας ή να φύγεις από την δουλειά σου είναι χειρότερο και από το 8ωρο (λέμε τώρα) που περνάς σε αυτή, καθώς η διαδρομή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι σκέτο μαρτύριο. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Το όνομά του; Κερτ βον Μπαντίνσκι. Ο αμερικάνος μηχανολόγος-μηχανικός είναι συνιδρυτής μίας εταιρίας τεχνολογίας και καθημερινά ξοδεύει 6 ώρες για να πάει από το Λος Άντζελες που μένει με την οικογένειά του στο Σαν Φρανσίσκο.

Από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή ξυπνά στις 5 το πρωί, οδηγεί για 15 λεπτά προς το αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ και επιβιβάζεται στην πτήση που διαρκεί 90 λεπτά μέχρι να προσγειωθεί, 568 χλμ μακριά, στο Όκλαντ.

Το αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, είναι ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο του κοστίζει 2.300 δολάρια το μήνα και χάρη σε αυτό καταφέρνει να είναι στα γραφεία της δουλειάς του στις 8:00, από όπου φεύγει στις 17:00 για να είναι στις 21:00 στο σπίτι του.

Βέβαια όπως καταλαβαίνετε, η εταιρία του είναι επιτυχημένη, του αποφέρει μεγάλα κέρδη και έτσι το οικονομικό κόστος δεν είναι και τόσο πρόβλημα.