Σάλος με τις λευκές γραμμές πισω από τη φωτογραφία της Κιμ Καρντασιαν (pics & vid)

Gazzetta team
Σάλος με τις λευκές γραμμές πισω από τη φωτογραφία της Κιμ Καρντασιαν (pics & vid)
Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που προκάλεσε σάλο, λόγω δυο άσπρων... γραμμών που ήταν απλωμένες σε ένα τραπέζι στο παρασκήνιο.

Σάλος προκλήθηκε από ένα βίντεο στο λογαριασμό στο Instagram, από την Κιμ Καρντάσιαν.

Και για πρώτη φορά σχολιάστηκε δημοσίως και κατηγορήθηκε ουσιαστικά για χρήση ναρκωτικών.

Τη περασμένη Δευτέρα η Κιμ Καρντάσιαν «ανέβασε» στο Instragram ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει μερικά νέα κομμάτια της συλλογής «Kids Supply», της παιδικής σειράς ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Κάποιος χρήστης των social media όμως παρατήρησε όμως πίσω της πάνω σε ένα τραπέζι, δύο ευθείες γραμμές σκόνης, που θυμίζουν... κοκαΐνη, σχολιάζοντας πως την έπιασαν στα πράσα.

Το στιγμιότυπο με παρόμοια σχόλια άρχισαν αμέσως να αναπαράγουν χρήστες του ίντερνετ με ανάλογα επικριτικά σχόλια.

Λίγα λεπτά μετά όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η Κιμ Καρντάσιαν πέρασε στην αντεπίθεση έχοντας αντιληφθεί τι έχει συμβεί, ανεβάζοντας ένα αυστηρό ποστ στον λογαριασμό της στο Twitter όπου και απάντησε ευθέως στην φημολογία. «Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν», έγραψε, αναφερόμενη στο κατάστημα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Η αλήθεια είναι πως οι ισχυρισμοί της περί επίσκεψης στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο επιβεβαιώνονται αφού βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και την Κυριακή παπαράτσι την φωτογράφισαν εκεί μαζί με την κόρη της Νορθ. Όσο για την εξάρτηση από ουσίες, τόσο εκείνη όσο και οι αδερφές της έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως η Κιμ δεν πίνει ούτε αλκοόλ - ίσως πολύ σπάνια. «Η Κιμ δεν πίνει αλκοόλ. Έγκυος ή όχι, η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν της άρεσε», είχε πει σε συνέντευξή της το 2016 η αδερφή της, Κλόε.

Αυτό είναι ολόκληρο το βίντεο που δημοσίευσε η Κιμ και άναψε φωτιές στο Instagram:

Δεύτερη διάψευση στη συνέχεια από την Καρντάσιαν

Όπως φαίνεται πάντως, η δικαιολογία για τη ζάχαρη δεν φαίνεται να έπεισε, με αποτέλεσμα η celebrity να επανέλθει με κοντινές φωτογραφίες από το τραπέζι, που να δείχνουν ότι οι γραμμές δεν είναι κάτι άλλο παρά μέρος του σχεδίου του τραπεζιού.

«Μετά από όλα αυτά, αυτό το τραπέζι στο backgound - είναι ένα μαρμάρινο τραπέζι», έγραψε αναφέροντας πως αυτά ήταν τελικά τα νερά που κάνει το μάρμαρο.

Η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφίες που δείχνουν το τραπέζι από κοντά και αναφέρει πως όταν απάντησε αρχικά στις πρώτες κατηγορίες ήταν εκτός του δωματίου. Όταν γύρισε στο ξενοδοχείο και πήγε να διαπιστώσει από κοντά τι υπήρχε στο τραπέζι είδε το χρώμα που είχε το μάρμαρο.

Τέλος, ανέφερε κατηγορηματικά πως δεν είναι γυναίκα που «παίζει» έτσι, πως είναι μητέρα και πως το lifestyle της δεν είναι τέτοιο.

Πηγή; iefimerida.gr, lifo.gr