Συλλήψεις για κλοπές οχημάτων σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Gazzetta team
Συλλήψεις για κλοπές οχημάτων σε Κομοτηνή και Ξάνθη
Κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα και μηχανές.

Ενάμισι μήνα κυκλοφορούσε στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει από την πόλη, ένας 41χρονος Έλληνας, ώσπου έπεσε σε ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσπάθησε να ξεφύγει ανεβάζοντας ταχύτητα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Όταν τον ακινητοποίησαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και κάλεσαν την ιδιοκτήτριά του να το παραλάβει από την Ασφάλεια, όπου προσήγαν τον δράστη για την προανάκριση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 41χρονου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, εκτός από την κατηγορία της κλοπής περιλαμβάνει και αυτήν της απείθειας.

*** Ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κράτησαν στην κατοχή τους δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 20 και 18 χρόνων τη μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει στις 21 Απριλίου από την πόλη της Ξάνθης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής εξιχνίασαν την κλοπή όταν τους εντόπισαν σε μια παραλιακή οδό της Ροδόπης την ώρα που πήγαιναν για μπάνιο και τους έκαναν έλεγχο! Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της, ενώ σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πηγή: protothema.gr