Survivor: Γι' αυτό έδιωξαν τον Ντάνο οι «Μαχητές» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Γι' αυτό έδιωξαν τον Ντάνο οι «Μαχητές» (vid)
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το Survivor, αποκαλύπτοντας τον λόγο που οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Ντάνο.

Από τα πρώτα περιστατικά του φετινού Survivor, ήταν οι επιλογή των «Μαχητών» να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα τους. Όλοι απόρησαν με την κίνηση αυτή και η δικαιολογία «κάτι είχε γίνει στο ξενοδοχείο», δεν έλεγε πολλά...

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Την... λύση στο μυστήριο αυτό την έδωσε μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Μισθοφόρος, αποχώρησε την Δευτέρα και την Τρίτη βρέθηκε στο «Survivor Πανόραμα» όπου σε σχετική ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, ήταν ξεκάθαρος. «Τον Ντάνο τον στείλαμε στους Διάσημους, γιατί είχε λίγο παραπάνω ηγετικές τάσεις, μου κακοφάνηκε που προσπάθησε να επιβληθεί στην ομάδα, χωρίς να είναι κακό, έτσι είναι ο Ντάνος. Θεωρητικά αυτό ήταν που αντιμετώπισε και η ομάδα των Διάσημων. Αυτό ήταν το βασικό, γι' αυτό τον στείλαμε στην άλλη ομάδα».

Με λίγα λόγια, το γεγονός πως ο Ντάνος προσπαθούσε να επιβληθεί από τις πρώτες κι όλας μέρες δεν άρεσε στους «Μαχητές» και τον... έστειλαν!