Συσκευή VR αποκλειστικά για πορνό! (pics & vid)

Gazzetta team
Συσκευή VR αποκλειστικά για πορνό! (pics & vid)
Αυτή η εταιρεία κυκλοφόρησε την πρώτη συσκευή εικονικής πραγματικότητας που δεν χρειάζεται υπολογιστή ή smartphone για να λειτουργήσει αποκλειστικά όμως για πορνό.

Η Hologram, μία μικρή εταιρεία από το Κέιμπριτζ της Αγγλίας κέρδισε γίγαντες της τεχνολογίας όπως η Google, η Samung και η HTC κυκλοφορώντας την πρώτη συσκευή εικονικής πραγματικότητας (virtual reality, VR) που δεν χρειάζεται υπολογιστή ή smartphone για να λειτουργήσει. Βέβαια η VRotica, όπως ονομάζεται η συσκευή είναι κάπως... εξειδικευμένο προϊόν: παίζει αποκλειστικά πορνό και τίποτε άλλο!

Η συσκευή, που πωλείται online έναντι 220 δολαρίων, υπόσχεται στους χρήστες της τρισδιάστατο VR περιεχόμενο από το στούντιο Badoink, που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 300 VR παραγωγές. Η VRotica έρχεται με έξι βίντεο προεγκατεστημένα και ο χρήστης μπορεί να αγοράσει επιπλέον τίτλους. Σύντομα θα προστεθούν και άλλα στούντιο πέρα του Badoink, με στόχο τα διαθέσιμα βίντεο να ξεπεράσουν τα 1.000 μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ειλικρινή προσφορά, καθώς – ας μη γελιόμαστε – οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν συσκευές VR καταναλώνουν περισσότερο πορνογραφικό παρά άλλου είδους περιεχόμενο. Άλλωστε η βιομηχανία του θεάματος ενηλίκων έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια την τεχνολογία αιχμής. Τα ερωτικά sites ήταν αυτά που καθιέρωσαν πρώτα την συνδρομή, την πληρωμή με κάρτα, το livestreaming – όταν ακόμα οι ταχύτητες άγγιζαν μετά βίας τα 256 και 384 Kbps – καθώς και τα video full high definition αλλά και 4Κ. Αν πάμε ακόμη πιο πίσω, θα διαπιστώσουμε ότι χάρη στη δική της υποστήριξη το VHS κέρδισε τη μάχη της βιντεοκασέτας.

Πηγή: reader.gr