Survivor: Έτσι θα βγει ο τρίτος του ημιτελικού (vid)

Gazzetta team
Survivor: Έτσι θα βγει ο τρίτος του ημιτελικού (vid)
Λύθηκαν όλες οι απορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα βγει ο τρίτος του ημιτελικού στο Survivor, με την επιλογή να γίνεται από τον κόσμο!

Μετά το επεισόδιο της Τετάρτης και την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως στον ημιτελικό της Τρίτης θα υπάρξουν τρεις και όχι τέσσερις παίκτες, οι απορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό ήταν πολλές. Οι εκπομπές άρχισαν να βγάζουν τα δικά τους σενάρια για τον τρόπο που θα βγει ο τρίτος του ημιτελικού, όμως όλα λύθηκαν από την Ελεονώρα Μελέτη που εξήγησε τα πάντα στο Survivor Πανόραμα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Οι δύο του ημιτελικού είναι οι δύο που παίρνουν τις τελευταίες ασυλίες, δηλαδή ο Μάριο που την πήρε ήδη την Τετάρτη και αυτός που θα την πάρει την Κυριακή. Ξεκάθαρο. Πάμε τώρα στον τρίτο... Την Κυριακή, θα αποχωρήσει ένας παίκτης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Έτσι, οι παίκτες θα μείνουν τέσσερις. Την Δευτέρα, θα υπάρξει ακόμα ένα επεισόδιο Survivor. Εκεί, όπως μας είπε η παρουσιάστρια οι δύο που θα έχουν παραμείνει από το τελευταίο συμβούλιο θα τεθούν εκ νέου στη διάθεση του κόσμου. Από την νέα αυτή ψηφοφορία (και όχι την 24ωρη) θα προκύψει και ο τρίτος που θα περάσει στον ημιτελικό τον οποίο θα μάθουμε με μια έκπληξη στο ίδιο επεισόδιο!

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη οι τρεις παίκτες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό, θα βρεθούν στην Αθήνα όπου σε ζωντανή μετάδοση θα μπουν και πάλι σε ψηφοφορία, με τον κόσμο να αποφασίζει τους δύο που θέλει να δει στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης!

Δείτε το βίντεο με την Ελεονώρα να εξηγεί τα πάντα: