8ημερο πάρτυ με ανταλλαγές συντρόφων σε υπερπολυτελές σκάφοςστο Αιγαίο

Gazzetta team
8ημερο πάρτυ με ανταλλαγές συντρόφων σε υπερπολυτελές σκάφοςστο Αιγαίο
Ένα πάρτυ, διαφορετικό από τα άλλα, θα φιλοξενήσει πολυτελέστατο σκάφος, που θα γυρίζει στο Αιγαίο για 8 ημέρες, όσο οι σύντροφοι θα εναλλάσονται ερωτικά!

«Πάθος στα ελληνικά νησιά» είναι το γλαφυρό όνομα κρουαζιέρας ανταλλαγής συντρόφων η οποία θα διαρκέσει 8 ημέρες και 7 νύχτες.

Πρόκειται για swingers cruise στα πιο εκπληκτικά ελληνικά νησιά σε πολυτελές σκάφος φάρος σεξουαλικότητας, ρομαντισμού, πάθους για ένοχες απολαύσεις, μέρος μιας σέξι περιπέτειας, όπως γράφει η μπροσούρα στο site sdc.com.
Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα εκπληκτικά νησιά που μπορεί να φανταστεί κανείς σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή, αναφέρεται το site

Το μαγευτικά νησιά και οι μυρωδιές στο Αιγαίο θα είναι το σκηνικό σε ένα καυτό κρεσέντο αισθησιακής ενέργειας.

Η περιοχή του Αιγαίου είναι γνωστή για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα καλεί τα ζευγάρια το SDC και υπόσχεται κάθε βράδυ αξέχαστες ζωντανές ερωτικές παραστάσεις που θα είναι μόνο η αρχή της νύχτας! Θεματικές βραδιές με ζωντανή μουσική, μαθήματα χορού, σέξι μαθήματα γιόγκα, ταντρικές συνεδρίες και πολλά άλλα! Υπάρχει κάτι για όλους στο πλοίο, λέει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση

Οι διοργανωτές υπόσχονται απόλυτη πολυτέλεια και εξυπηρέτηση, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, εστιατόρια 5 αστέρων σε μια γιορτή της ζωής χωρίς αναστολές.

Το πλοίο του πάθους φεύγει αύριο, Τετάρτη, από τον Πειραιά με 700 ταξιδιώτες και θα περάσει από Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά, Σαντορίνη και Χανιά.

Οι κρατήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος αγγίζει τα 2.349 δολ./ άτομο.

Πηγή: thetoc.gr