Γλέντι μετά... μουσικής προγραμμάτιζαν οι διαρρήκτες στη Σπάρτη

Gazzetta team
Γλέντι μετά... μουσικής προγραμμάτιζαν οι διαρρήκτες στη Σπάρτη
Οι δράστες είχαν «σηκώσει» από το μαγαζί φιάλες με οινοπνευματώδη και ανθρακούχα ποτά και διάφορους ψηφιακούς δίσκους, ώστε το γλέντι να είναι… μετά μουσικής

Ό,τι χρειάζονταν για ένα γερό τσιμπούσι, το… άρπαξαν από ένα κατάστημα σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης δυο φίλοι ηλικίας 28 και 35 χρόνων όταν το διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η Ασφάλεια, όμως, τους χάλασε τα σχέδια.

Οι δράστες είχαν «σηκώσει» από το μαγαζί φιάλες με οινοπνευματώδη και ανθρακούχα ποτά και διάφορους ψηφιακούς δίσκους, ώστε το γλέντι να είναι… μετά μουσικής. Αντί για τα όργανα από τα CD, άκουσαν τα… όργανα της τάξης να τους ανακοινώνουν τη σύλληψή τους. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και οι δυο Έλληνες πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

-Δύο… τόπια υφάσματος είχαν αρπάξει από πάγκους μικροπωλητών μιας λαϊκής αγοράς στο Αγρίνιο δυο Ελληνίδες ηλικίας 35 και 25 χρόνων, πριν «βουτήξουν» και 15 ευρώ από την τσέπη μιας 24χρονης την οποία απασχόλησαν. Το θύμα τις κατάλαβε και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τις δυο γυναίκες και επέστρεψαν στα θύματα τα κλοπιμαία. Οι δράστιδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

-Στο εργοτάξιο μιας κατασκευαστικής εταιρείας στο Ρίο εισέβαλαν τρεις «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 26, 28 και 34 χρόνων και φόρτωσαν σε ένα φορτηγό που είχαν μαζί τους διάφορα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 600 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας. Το φορτηγό κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Πηγή: protothema.gr