Νότια Αφρική: Σάλος για την επίσκεψη στρίπερ σε φυλακή με άγριους εγκληματίες

Gazzetta team
Νότια Αφρική: Σάλος για την επίσκεψη στρίπερ σε φυλακή με άγριους εγκληματίες
Σάλο έχουν προκαλέσει στη Νότια Αφρική οι φωτογραφίες που δείχνουν δύο στρίπερ να χορεύουν με κρατούμενους στη διαβόητη για τη σκληρότητα της φυλακή Sun City.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω Facebook φαίνονται δύο γυναίκες που φορούν ελάχιστα να χαριεντίζονται με δύο κρατούμενους ενώ την ίδια στιγμή τους παρακολουθούν χωρίς να παρεμβαίνουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας οι φωτογραφίες είναι αληθινές με αξιωματούχους να προσθέτουν ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της «ημέρας νεολαίας» που γιορτάστηκε στη συγκεκριμένη φυλακή στις 21 Ιουνίου.

Τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της φυλακής με έκπληξη είδε τις δύο γυναίκες να φτάνουν στη φυλακή ντυμέντες με μαύρα μαγιό και ψηλές μαύρες δερμάτινες μπότες.

Στη συγκεκριμένη φυλακή εκτίουν την ποινή τους ορισμένοι από τους πιο σκληρούς εγκληματίες της Νότιας Αφρικής με έναν πολύ μικρό αριθμό σωφρονιστικών υπαλλήλων να τους επιτηρεί.

Πλέον 13 σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο απόταξης καθώς αναμένεται το αποτέλεσμα της έρευνας που διετάχθη από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγή: protothema.gr