Τα άσχημα αγγλικά του εκπαιδευτή σκότωσαν 17χρονη που έκανε bungee jumping

Gazzetta team
Τα άσχημα αγγλικά του εκπαιδευτή σκότωσαν 17χρονη που έκανε bungee jumping
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 17χρονη κάνοντας bungee jumping εξαιτίας των κακών αγγλικών του εκπαιδευτή. Πήδηξε χωρίς να είναι δεμένη.

Ο εκπαιδευτής της είπε «no jump» (όχι άλμα), όμως η προφορά του ήταν τόσο κακή που η Βέρα Μολ πίστεψε ότι της είπε «now jump» (τώρα πήδα), με αποτέλεσμα να κάνει τη μοιραία βουτιά, σύμφωνα με την Daily Mail. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε γέφυρα στην Κανταβρία, το 2015, αλλά τώρα η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο.

Η 17χρονη Ολλανδέζα ήταν δεμένη με τους απαραίτητους ιμάντες, αλλά δεν την είχαν δέσει με κάποιο σταθερό σημείο, στη γέφυρα. Ο εκπαιδευτής, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, κατηγορείται για τον θάνατό της. Οι δικαστές επεσήμαναν ότι εκείνος έπρεπε να ζητήσει την ταυτότητά της, για να βεβαιωθεί ότι η Μολ ήταν 18 χρονών, ενώ πρόσθεσαν ότι τα αγγλικά του ήταν πολύ άσχημα.

Ακόμη, επισημάνθηκε ότι δεν θα έπρεπε να γίνεται bungee jumping στη συγκεκριμένη γέφυρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς στην Ισπανία. Η εταιρεία που διοργάνωνε τα άλματα ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, αλλά εκπρόσωπός της παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι ο θάνατος του κοριτσιού προκλήθηκε από παρανόηση, την ώρα που άκουγε τις οδηγίες.

Πηγή: iefimerida.gr