H αλλαγή που έρχεται στο instagram

Gazzetta team
H αλλαγή που έρχεται στο instagram
Μια πολύ μεγάλη αλλαγή έρχεται στο Instagram, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, ενδέχεται να αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του μέσω κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται τις φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα, το Instagram, μέσω της εφαρμογής Favorites επιτρέπει πλέον στους χρήστες του να δημιουργούν λίστες με άλλους χρήστες και να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους σε πιο «κλειστό» κύκλο.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι πλέον οι «φίλοι» στο Instagram θα επιλέγονται με πιο αυστηρά κριτήρια και έτσι οι χρήστες που θα εντάσσονται σε λίστα Favorites θα είναι πιο κοντά μεταξύ τους και θα αυξηθεί ο αριθμός των φωτογραφιών που ανεβαίνουν, μαζί με τα likes.

Ακόμα περισσότερο, οι κύκλοι των Favorites θα δημιουργούν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας για τους χρήστες, οι οποίοι θα έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο ποιος βλέπει τι στον λογαριασμό τους στο Instagram.

H εταιρεία δοκιμάζει αυτή την εφαρμογή σε μικρό αριθμό χρηστών και εκτιμά ότι θα την διαθέσει σε όλους τους χρήστες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: topontiki.gr