Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών

Gazzetta team
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών.

Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, από το ύψος του Δερβενίου έως την Ακράτα και από τον κόμβο Σελιαντικών έως και το Ρίο, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, από το ύψος του Δερβενίου έως την Ακράτα και από τον κόμβο Σελιαντικών έως και το Ρίο, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα, από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου.

Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Ακόμη, όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δεν θα εισπράττονται διόδια από τον σταθμό διοδίων του Κιάτου, στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

Πηγή: reader.gr