Της ζήτησε να κάνουν σεξ για να συλληφθούν οι βιαστές της

Gazzetta team
Της ζήτησε να κάνουν σεξ για να συλληφθούν οι βιαστές της
Μία 37χρονη από την Ινδία κατήγγειλε τον βιαστή της, ωστόσο ο αστυνομικός για να τη βοηθήσει της ζήτησε να κάνουν σεξ.

Μέσω ενός δημοσιεύματος στους Times of India ήρθε στην επιφάνεια μία ακόμα σοκαριστική ιστορία βιασμού και κακοποίησης γυναίκας στην Ινδία. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στον βορρά της χώρας στην επαρχία του Uttar Pradesh.

Μία 37χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον βιασμό της στην αστυνομία -πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών που δέχονται σεξουαλική κακοποίηση δεν στρέφονται κατά των βιαστών τους- αλλά εκεί την περίμενε ένας πραγματικός γολγοθάς.

Η 37χρονη ανέφερε στον αστυνομικό υπηρεσίας πως βιάστηκε από δύο άνδρες υπό την απειλή όπλου. Εκείνος ωστόσο δεν φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει εκτός και αν έπαιρνε ανταλλάγματα. Ο αστυνομικός, χωρίς ίχνος ηθικής, ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του για να προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι ήταν γνωστοί στις αρχές. Και όλα αυτά σε μία χώρα που μαστίζεται από φαινόμενα βιασμών και κακοποιήσεων.

Μάλιστα, η γυναίκα ανέφερε πως ακόμα και η επίσημη καταγγελία έγινε δεκτή μετά από δική της μεγάλη πίεση. Η γυναίκα βιάστηκε όταν οι δύο άνδρες προσφέρθηκαν να την πάνε σπίτι της και αφού την απείλησαν με ένα όπλο, ασέλγησαν πάνω της.

Εν τέλει ο αστυνομικός, αφού δεν ικανοποίησε τις σεξουαλικές του ορέξεις δεν κατέθεσε τα χαρτιά της καταγγελίας και η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει να διαμαρτυρηθεί σε τοπικό δικαστήριο. Το δικαστήριο διέταξε την εξέταση της υπόθεσης. Και οι βιαστές της συνεχίζουν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στους ίδιους δρόμους με εκείνη…

Πηγή: newsbeast.gr