Ρόδος: Μεθυσμένος δάγκωσε τρεις αστυνομικούς

Gazzetta team
Ρόδος: Μεθυσμένος δάγκωσε τρεις αστυνομικούς
Ένας 30χρονος Σκοπιανός δάγκωσε αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών, ο 30χρονος αλλοδαπός από τα Σκόπια ο οποίος μεθυσμένος δημιούργησε επεισόδιο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και να .. δαγκώσει (!) τρεις αστυνομικούς που πήγαν να τον ηρεμήσουν!

Ο αλλοδαπός που κατηγορούνταν για αντίσταση, απλές σωματικές βλάβες, εξύβριση, απειλή και φθορές, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ένα …. πνεύμα τον κυρίευσε και εξαιτίας αυτού έκανε πράγματα τα οποία στη συνέχεια δεν γνώριζε ότι είχε κάνει!

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν το δικαστήριο το οποίο έκρινε ένοχο τον 30χρονο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιουνίου μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη. Εκεί ο 30χρονος αλλοδαπός έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί διάφορα προβλήματα σε επιχειρηματίες και θαμώνες, αφού ανέβηκε ημίγυμνος επάνω σε τραπέζι εστιατορίου και εν συνεχεία ξάπλωσε στο έδαφος ξυπόλητος.

Εκεί τον βρήκαν οι δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο και οι οποίοι επιχείρησαν να τον καθησυχάσουν. Μάλιστα του δήλωσαν ότι επρόκειτο να έρθει περιπολικό προκειμένου να τον μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα για την προστασία του.

Τότε ο αλλοδαπός ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει να απειλεί και να προσπαθεί να … δαγκώσει (!) τους αστυνομικούς! Τελικά οι αστυνομικοί με την βοήθεια και ενός ακόμη συναδέλφου τους, παρά το γεγονός ότι τους είχε προκαλέσει ελαφρά τραύματα, τον έβαλαν στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο τμήμα, ενώ οι ίδιοι πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Στη δίκη παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή για λογαριασμό των αστυνομικών ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Πηγή: protothema.gr