Κραουνάκης: Ανήκω στο προδομένο «Οχι», δεν επένδυσα ποτέ στον Τσίπρα

Gazzetta team
Κραουνάκης: Ανήκω στο προδομένο «Οχι», δεν επένδυσα ποτέ στον Τσίπρα
O Σταμάτης Κραουνάκης είναι πρώτα απ΄ όλα ήχοι, μουσική, τραγούδια. Μια πληθωρική προσωπικότητα που ζει και κινείται μέσα στην κοινωνία. Ενας δημόσιος καλλιτέχνης, ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη, το θέατρο και που με τον τρόπο του ανακατεύεται με τα κοινά, λέει την άποψή του, παίρνει θέση.

«Είμαι τριών γενεών αριστερός. Ενοχλώ γιατί κι εκεί είμαι ανένταχτος. Δεν πήγα να σύρω το καρότσι. Εχω την ελευθερία να ρίχνω την πέτρα όποτε γουστάρω».

«Ανήκω στο τεράστιο "Οχι". Ανήκω σε αυτό το προδομένο, τεράστιο "Οχι", που έμεινε ξεκρέμαστο. Εκείνο το βράδυ δεν πήγα στο Σύνταγμα γιατί ήξερα τι μας περιμένει. Στις 9 Ιουλίου του 2015 είχα τη βραδιά με τον Ντάριο Φο στο Ηρώδειο. Ηταν το μισό υπουργικό συμβούλιο. Σηκώθηκε όλο το πέταλο, στην είσοδο του Βαρουφάκη και φώναζε "Οχι" και ξέρανε όλοι, όταν τέλειωσε η βραδιά, ότι το παιχνίδι είχε παιχτεί».

«Δεν επένδυσα ποτέ στον Τσίπρα. Εκείνη την ώρα θεώρησα, όπως και πάρα πολλοί Ελληνες, ότι ήταν μια πολύ δυνατή αφορμή να σπρώξουμε να φύγουν οι πριν. Δεν εμπιστεύθηκα, απλώς συντάχθηκα δυνατά, και μου κόστισε»...

Πηγή: iefimerida.gr