Αντεξουσιαστές έσπασαν περιπολικό για να απελευθερώσουν κρατούμενο

Gazzetta team
Αντεξουσιαστές έσπασαν περιπολικό για να απελευθερώσουν κρατούμενο
Ομάδα 20 αντιεξουσιαστών περικύκλωσε περιπολικό της αστυνομίας, στην οδό Μαυροματέων (πίσω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων) στις 11:30π.μ και. ακινητοποιώντας το, του προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, υποχρεώνοντας τους αστυνομικούς να το εγκαταλείψουν.

Ομάδα 20 αντιεξουσιαστών περικύκλωσε περιπολικό της αστυνομίας, στην οδό Μαυροματέων (πίσω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων) στις 11:30π.μ και. ακινητοποιώντας το, του προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές με πέτρες και λοστούς, υποχρεώνοντας τους αστυνομικούς να το εγκαταλείψουν.

Εκτός από τον ένστολο οδηγό και συνοδηγό, στο πίσω μέρος του περιπολικού του ΑΤ Μακροπούλου, καθόταν άνδρας που είχε λίγο νωρίτερα συλληφθεί.

Οι δύο αξιωματικοί της αστυνομίας ενεπλάκησαν με τους κουκουλοφόρους και ενημέρωσαν μέσω ασυρμάτου ότι εγκαταλείπουν το όχημα και χρειάζονται ενισχύσεις.

Με τους αστυνομικούς έξω από το όχημα, οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να απελευθερώσουν τον συλληφθέντα, έναν υπήκοο Μπαγκλαντές που είχε συλληφθεί για παραεμπόριο και προσάγονταν στον εισαγγελέα.

Πριν όμως προλάβουν να τον βγάλουν από το όχημα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο μαζί με άνδρες τον ΜΑΤ, με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να τραπούν σε φυγή, βρίσκοντας καταφύγιο στο χώρο της ΑΣΟΕΕ.

Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε λίγα λεπτά αργότερα με άλλο όχημα στην εισαγγελία.

Πηγή: skai.gr