Γλίτωσε το αφεντικό του από 1,7 εκατομμύρια, αλλά έλαβε δώρο 11 ευρώ (pics)

Gazzetta team
Γλίτωσε το αφεντικό του από 1,7 εκατομμύρια, αλλά έλαβε δώρο 11 ευρώ (pics)
Ο Μαρκ Χέσελχαρστ γλίτωσε την εταιρία του από 1,7 εκατομμύρια, αλλά το «ευχαριστώ» που έλαβε ήταν αξίας 11 ευρώ.

Πριν από λίγο καιρό, η εταιρία Argos στην Αγγλία, ζήτησε από τους υπαλλήλους να στείλουν ένα e-mail με τις προτάσεις τους στον πρόεδρο, Μάικ Κουπ. Μεταξύ αυτών που είχαν κάποιες ιδέες για να βελτιωθεί η κατάσταση ήταν και ο Μαρκ Χέσελχαρστ, ο οποίος μεταξύ άλλων προέτρεψε το... αφεντικό του, τα οχήματα να τροφοδοτούνται από τα βενζινάδικα Sainsbury.

Μετά από μερικές μέρες, ο Μαικ ενημερώθηκε από έναν προϊστάμενό του, πως η ιδέα αυτή εγκρίθηκε από τον πρόεδρο και πως η εταιρία θα γλιτώσει συνολικά 1,7 εκατομμύρια ευρώ από την κίνηση αυτή. Κάτι που φυσικά τον χαροποίησε ιδιαίτερα...

Όχι μόνο επειδή ήταν δική του ιδέα, αλλά επειδή περίμενε και κάποιο δώρο ως ευχαριστώ... Αυτό ήρθε μετά από λίγες ημέρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν του μεγέθους που θα περίμενε κανείς. Ήταν απλά μία δωροκάρτα αξίας 11 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε... Η εταιρία έκρινε πως η ανταμοιβή για τα 1,7 εκατομμύρια που θα γλίτωνε, ήταν 11 ευρώ.

Μάλιστα, η Sun που έφερε στην δημοσιότητα την όλη ιστορία, επικοινώνησε με την εταιρία και η απάντηση που έλαβε για το μικρό δώρο ήταν πως την πρόταση αυτή την είχε κάνει και ένας άλλος υπάλληλος.