Προσπάθησε να απαγάγει το παιδί μπροστά στους γονείς του (pics & vid)

Gazzetta team
Προσπάθησε να απαγάγει το παιδί μπροστά στους γονείς του (pics & vid)
Ένας άνδρας προσπάθησε να απαγάγει νήπιο μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη νότια Αφρική όταν ένα ζευγάρι είχε πάει να γευματίσει σε ένα εστιατόριο μαζί το παιδί τους. Ενώ, λοιπόν, οι γονείς έτρωγαν και συζητούσαν, ο μικρός τους έκανε βόλτες κοντά τους.

Ξαφνικά, ένας άνδρας πλησιάζει το νήπιο και αφού το παίρνει αγκαλιά, κατευθύνεται γρήγορα προς την έξοδο. Ευτυχώς, ο πατέρας του παιδιού αντελήφθη εγκαίρως το γεγονός και ακολούθησε τον άγνωστο άνδρα. Παρά τους ισχυρισμούς του ιδίου ότι ήθελε απλά να παίξει με το παιδί, το βίντεο ασφαλείας του εστιατορίου αποκαλύπτει τις προθέσεις του.

«Αν για οποιονδήποτε λόγο ο άνδρας μου κοίταζε κάπου για να φάει ή αν απλά είχε πάρει το βλέμμα του έστω και για δευτερόλεπτα πάνω από παιδί μας, η κατάσταση θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά» δήλωσε σοκαρισμένη η έγκυος μητέρα του νηπίου.

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προκειμένου να αφυπνίσει τους γονείς και να τους υπενθυμίσει την ανάγκη να παρακολουθούν στενά τα παιδιά τους, καθώς ακόμα και δευτερόλεπτα αμέλειας η απροσεξίας μπορεί να αποβούν μοιραία...


Πηγή: topontiki.gr