5 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές (pics & vid)

Gazzetta team
5 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές (pics & vid)
Διακοπές θα πει χαλάρωση. Αρκεί πρώτα να έχεις οργανωθεί και να έχεις προμηθευτεί όλα εκείνα που θα σε κάνουν να περάσεις ξέγνοιαστα τον χρόνο σου.

Όλοι μας περιμένουμε γεμάτοι ανυπομονησία τις καλοκαιρινές διακοπές για να αφήσουμε τις έγνοιες πίσω μας και να ξεκουράσουμε το σώμα και το μυαλό μας.

Για να μη σου χαλάσει λοιπόν η διάθεση από τα διάφορα απρόοπτα που σίγουρα θα τύχουν, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα!

Καθώς πακετάρεις λοιπόν, φρόντισε να μην ξεχάσεις τίποτα από τα παρακάτω:

5. Αντικουνουπικό

Τα κουνούπια είναι ικανά να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν σου χαλάσει το βράδυ, μπορεί να σου χαλάσει κι η επόμενη μέρα. Κι αν σου χαλάσει η επόμενη μέρα, μπορεί να σου χαλάσει όλη η εβδομάδα. Κι αν σου χαλάσει η εβδομάδα... Καταλαβαίνετε πού το πάμε!

Το αντικουνουπικό μπορεί να γίνει το δικό σου άρωμα του καλοκαιριού. Σίγουρα δεν είναι και τόσο ερωτικό, αλλά μπρος στην ψυχική σου ηρεμία, τι είναι λίγη σιτρονέλα;

4. Ελβετικός σουγιάς

Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο που έχει πάνω: Λεπίδα, τσιμπιδάκι, οδοντογλυφίδα, ανοιχτήρι κονσέρβας, ανοιχτήρι μπουκαλιών, τιρμπουσόν, δύο ειδών κατσαβίδια, στυλό, μεγεθυντικό φακό, γάντζο μεταφοράς δεμάτων, πυξίδα, χάρακα, πένσα, τρυπάνι, κουτάλι, πιρούνι, laser, LED φακό, μέχρι και… USB!

Τώρα που το σκεφτόμαστε δεν θα ήταν χρήσιμο μόνο για τις διακοπές, αλλά και για το... τέλος του κόσμου. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς και τα έχει όλα! Πέτα το στη βαλίτσα.

3. Φακός

Εκεί που όλα είναι μαύρα (στην κυριολεξία) θα έρθει να σε σώσει. Χάλασε το αμάξι, σου έπεσε κάτι και δεν το βρίσκεις μέσα στα σκοτάδια, είσαι σε κάμπινγκ και θες να μην μπεις στην σκηνή κάποιου άλλου ή είσαι τόσο μερακλής που θες να κάνεις μεταμοσονύχτιο μπάρμπεκιου. Όπως και να το σκεφτείς, ένας φακός στις καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα χρήσιμος.

TIP: Ιδανικός για το κάμπινγκ είναι ο φακός του μεταλλωρύχου. Σου ελευθερώνει τα χέρια και φωτίζει ακριβώς εκεί που κοιτάς, κάνοντάς τα όλα πιο εύκολα. Τόσο φλώρικο, αλλά συνάμα τόσο βολικό.

2. Power bank

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που φόρτιζες το κινητό σήμερα και 5 μέρες μετά είχε χάσει μια μπάρα. Τώρα μέσα σε 12 (το πολύ) ώρες πας από το 100 στο 0! Και το καλοκαίρι δεν είναι σαν το χειμώνα, που μπορείς να το φορτίζεις παντού και πάντα.

Εκτός κι αν έχεις power bank. Από τα πλέον απαραίτητα gadgets, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν συχνά το κινητό τους! Δεν έχει σημασία πού είσαι και τι κάνεις. Αν έχεις μαζί σου ένα φορτισμένο power bank, δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς κινητό!

1. Σπρέι για τους τραμαυτισμούς

Sofargen θα λες και... δεν θα κλαις! Η καλοκαιρινή χαλαρότητα ή η κακιά στιγμή (κάποιες φορές και ο συνδυασμός τους) μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον μικροτραυματισμό. Επειδή αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, ας φροντίσουμε για την αντιμετώπισή του. Με το Sofargen μπορείς να αντιμετωπίσεις αμέσως οποιαδήποτε αμυχή, γδάρσιμο, κόψιμο ή επιφανειακό τραύμα.

Μπορείς ακόμη να ζεις για πάντα σαν παιδί! Δηλαδή να παίξεις και να τρέξεις όσο θες κι αν χτυπήσεις, αυτό θα είναι πάντα εκεί (στην τσάντα σου) για να σε βοηθήσει.