Μυστήριο με τη δολοφονία 57χρονου στη Λαμία

Gazzetta team
Μυστήριο με τη δολοφονία 57χρονου στη Λαμία
Τις τελευταίες επικοινωνίες του δολοφονημένου 57χρονου στην επαρχιακή οδό Αθηνών - Λαμίας ερευνούν οι αστυνομικοί στο κινητό του τηλέφωνο.

Τις τελευταίες επικοινωνίες του 57χρονου Έλληνα με γερμανικές ρίζες, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε αλσύλλιο της περιφερειακής επαρχιακής οδού Λαμίας-Αθήνας, κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο, αναζητούν οι αστυνομικοί από το μοναδικό εύρημα που ταυτοποίησε τα στοιχεία του, το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έγκλημα αντεκδίκησης, ακόμη και πάθους, διαπιστώνοντας το μένος του δράστη ή των δραστών να επιφέρουν το απόλυτο θανατηφόρο αποτέλεσμα. Το θύμα έφερε 12 μαχαιριές σε κοιλιά και στήθος, μώλωπες στα μάτια, ενώ είχε σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου, καθώς φαίνεται πως οι δράστες τον πάτησαν κατά την διαφυγή τους για να τον αποτελειώσουν.

Ο εντοπισμός της σορού έγινε στις 06:20 το πρωί στο 167ο χλμ, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη», από έναν πολίτη που έκανε τον πρωινό του περίπατο. Όταν πλησίασε σοκαρίστηκε από το αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 57χρονος δεν είχε πάνω επίσημα έγγραφα ή χρήματα, παρά μόνο το κινητό του τηλέφωνο. Διαπιστώθηκε ότι ζούσε μόνος του στην Γλυφάδα Αττικής, έχει ελληνική υπηκοότητα, αλλά γερμανικό επώνυμο. Εντόπισαν το κινητό τηλέφωνο της κόρης που έχει αναγνωρίσει στη Γαλλία, με την οποία επικοινώνησαν οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Το θύμα δεν έχει ποινικό παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο εξετάζεται αν έχει απασχολήσει ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο και τα αίτια θανάτου. Αν δηλαδή, το θύμα χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε πριν τον πατήσουν με το αυτοκίνητο. Παράλληλα αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από γείτονές και φιλικό περιβάλλον προκειμένου να εντοπίσουν πότε έφυγε από την κατοικία του και με ποιο τρόπο καθώς δεν εντοπίστηκε κάποιο όχημα κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν παραλάβει οι ίδιοι το θύμα τους, με κάποιο προσχηματικό τρόπο ή βίαια.


Πηγή: thetoc.gr