Οπαδός σε τρομοκράτες: «Αντε γ...ε, είμαι Μίλγουολ»! (pics)

Οπαδός σε τρομοκράτες: «Αντε γ...ε, είμαι Μίλγουολ»! (pics)
Ο σκληρός οπαδός της Μίλγουολ που πάλεψε με τους τρομοκράτες του Λονδίνου!

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξτρεμιστές έπεσαν με ένα φορτηγάκι πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και κατόπιν μαχαίρωσαν ανθρώπους που είχαν βγει στην κοντινή γνωστή αγορά Μπόροου Μάρκετ το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τρεις δράστες έπεσαν νεκροί αργότερα από τα πυράς της αστυνομίας. Πιο πριν αρκετοί ήταν αυτοί που πάλεψαν μαζί τους για να σώσουν τη ζωή τους από τα μαχαίρια που κουβαλούσαν.

Ένας απ' αυτούς είναι κι ο 47χρονος Ρόι Λάρνερ. Ο συγκεκριμένος κύριος την ώρα που οι τζιχαντιστές μπήκαν στην παμπ, όρμισε πάνω τους φωνάζοντας: «Αντ γα...ε, είμαι Μίλγουολ», όπως δήλωσε ο ίδιος στη «Sun» και συνέχισε τη μαρτυρία του εξηγώντας:

«Απλά, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω. Ήμουν μόνος απέναντι σε τρεις, γι αυτό και χτυπήθηκα τόσο πολύ. Είμαι λίγο καλύτερα, μετά την επέμβαση μου είπαν ότι θα μείνω εδώ (στο νοσοκομείο) για μία εβδομάδα.»

Ο Λάρνερ τώρα είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά του στο χέρι και στο πίσω από το αυτό. Εκεί μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε έχει μια μεγάλη ουλή που καταλήγει στο σβέρκο.