Μ. Βρετανία: Τίγρης σκότωσε γυναίκα φύλακα σε ζωολογικό κήπο

Gazzetta team
Μ. Βρετανία: Τίγρης σκότωσε γυναίκα φύλακα σε ζωολογικό κήπο
Μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Βρετανία έχασε την ζωή της όταν της επιτέθηκε μια τίγρη σήμερα, η οποία κατάφερε να μπει στον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο ζωολογικός κήπος Hamerton στο Χάντινγκτον, στην κεντρική Αγγλία, εκκενώθηκε και έκλεισε για το κοινό λίγο πριν από το μεσημέρι, μετά την επίθεση του ζώου. «Το ζώο δεν βγήκε από τον περιφραγμένο χώρο» επισήμανε η αστυνομία του Κέιμπριτζσαϊρ σε ένα δελτίο τύπου.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι εκλήθη στο σημείο περίπου στις 11.15 τοπική ώρα όταν «μια τίγρη διείσδυσε στον ενδιάμεσο χώρο όπου βρισκόταν μια φύλακας». «Δυστυχώς η φύλακας του ζωολογικού κήπου έχασε την ζωή της εκεί» συμπλήρωσε η αστυνομία.

Ο ζωολογικός κήπος έκανε λόγο σε ένα δελτίο τύπου για «ένα σπάνιο δυστύχημα». «Σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια του κοινού. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις μπορέσουμε» προστίθεται στην ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου, που θα παραμείνει κλειστός και αύριο.

Στον ιστότοπό του, ο ζωολογικός κήπος εξηγεί ότι φιλοξενεί τίγρεις Μαλαισίας και Βεγγάλης.

Πηγή: protothema.gr