«Κλειστή» η Αθήνα απόψε λόγω αγώνα δρόμου

Gazzetta team
«Κλειστή» η Αθήνα απόψε λόγω αγώνα δρόμου
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 20:00 έως τις 23:00 στους δρόμους της Αθήνας λόγω νυχτερινού αγώνα δρόμου. Αναλυτικά οι αλλαγές.

Οι πορείες και οι διαδηλώσεις ταλαιπωρούν συνήθως τους Αθηναίους την ημέρα, όμως απόψε λόγω της διεξαγωγής του νυχτερινού αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «LIGHTING UP ATHENS», θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 20:00 έως τις 23:00, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσής τους, στις εξής οδούς και λεωφόρους περιοχής του Δήμου Αθηναίων:

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Πεσμαζόγλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πεσμαζόγλου, σε όλο το μήκος της.

-Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου έως την Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

-Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

-Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ Βασ. Κων/νου.

-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας

-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Ερατοσθένους και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών του αποψινού αγώνα, οι δρομείς θα τρέξουν κανονικά αφού όλα τα σημερινά δελτία καιρού προβλέπουν ότι οι βροχές στην πρωτεύουσα θα κοπάσουν από τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: koolnews.gr