Κρήτη: Φρίκη με πατέρα που ξυλοκοπεί την κόρη του (vid)

Gazzetta team
Κρήτη: Φρίκη με πατέρα που ξυλοκοπεί την κόρη του (vid)
Αποτροπιασμό προκαλεί η περίπτωση 56χρονου στην Κρήτη, που κακοποιεί σωματικά τα παιδιά του.

Στο βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος ο 56χρονος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια, φαίνεται ο πα-τέρας να δέρνει ανηλεώς την κόρη του με χαστούκια και κλωτσιές

Το τέλος στη φρίκη που ζούσε το νεαρό κορίτσι μπήκε όταν η μητέρα του αποφάσισε να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα του.

Την χτυπούσε με ράβδο

Οι εφιαλτικές διαστάσεις της κακοποίησης αποκαλύφθηκαν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο πατέρας χτυπούσε την κόρη με γρονθοκοπήματα, την έδερνε με ξύλινη ράβδο, το κορίτσι έφερε εκχυμώσεις στο σώμα, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, ακόμα και κοντά στα μάτια.

Την κράτησε 3 μέρες στο σπίτι μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό

Η ανατριχίλα στην υπόθεση δεν έχει τέλος καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν ο πατέρας κράτησε τη 14χρονη για τρεις μέρες στο σπίτι μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό για να μην δει κανείς τα βάναυσα ίχνη κακοποίησης.

Η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την υπόθεση όταν όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο πατέρας, ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.

Ο εφιάλτης κράτησε 18 χρόνια

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 56χρονος κακοποιούσε για 18 χρόνια τα παιδιά και τη σύζυγό του. Όπως κατήγγειλε η μητέρα ο πατέρας κακοποιούσε τα τέσσερα παιδιά του απ’ όταν εκείνα περπατούσαν είτε τιμωρώντας τα, βάζοντάς τα να κάτσουν για μισή ώρα σε ένα καρεκλάκι στα κεραμμύδια, είτε χτυπώντας τα βάναυσα.

Θύμα της βιας του έπεφτε, όπως είπε, και η ίδια καθώς κάθε φορά που αντιδρούσε ο 56χρονος τη ξυλοκοπούσε χρησιμοποιώντας κυρίως ένα μπλάστη.

Πηγή: protothema.gr