Oι πιο sexy πόλεις του πλανήτη! (pics)

Gazzetta team
Oι πιο sexy πόλεις του πλανήτη! (pics)
Σε ποια μέρη του πλανήτη οι κάτοικοι βιώνουν στο ζενίθ το σεξ, με ότι συμπεριλαμβάνεται επιπλέον σε αυτή την δραστηριότητα

Που απολαμβάνουν τον σαρκικό έρωτα, είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες ενώ ταυτόχρονα παίρνουν μέτρα αντισύλληψης και οι γυναίκες σέβονται τους άνδρες και αντίστροφα;

Σε αυτά τα ερωτήματα θέλησαν να απαντήσουν οι ιθύνοντες πίσω από το διεθνές app store Lazeeva προκειμένου να βγάλουν μία λίστα με τις 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του πλανήτη!

Στην σχετική έρευνα συμμετείχαν πάνω από 450.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 70 ετών. Και μην γελιέστε, δεν πρόκειται για μια… κλασσική έρευνα καθώς εξετάστηκαν πολλοί παράγοντες και όχι μόνο ο αριθμός των σεξουαλικών επαφών του κάθε συμμετέχοντα στην εκάστοτε πόλη.

Για να βγει η τελική λίστα απαντήθηκαν από τους συμμετέχοντες ερωτήσεις που είχαν να κάνουν την σεξουαλική αποδοχή, την χρήση αντισύλληψης, την διασκέδαση κ.α. ενώ ταυτόχρονα τα δεδομένα συνδυάστηκαν με επίσημες πληροφορίες από τις εκθέσεις που έχουν εκπονηθεί από τα Τμήματα Υγείας των χωρών, την Παγκόσμια Υπηρεσία Υγείας του ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Εξετάστηκαν τα δεδομένα που αφορούν στην ανταλλαγή συντρόφων με βάση την συμμετοχή στα κλαμπ για swingers και τα στοιχεία αγορών από τα sex shops. Για την κατηγορία «Ψυχαγωγία για Ενήλικες» εξετάστηκε ο συνολικός αριθμός επισκεπτών νυχτερινών κέντρων σε συνδυασμό με όλα τα εξουσιοδοτημένα μέρη ψυχαγωγίας τα οποία διαιρέθηκαν με τον πληθυσμό της πόλης.

Στις 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του πλανήτη βρίσκεται και η Αθήνα. Ο μύθος του… greek lover φαίνεται πως έχει διατηρηθεί, όχι όμως στον ίδιο βαθμό καθώς οι Αθηναίοι έχουν χάσει την… φόρμα τους: Η Αθήνα βρίσκεται στην 88η θέση της τελικής κατάταξης, ούτε καν στην πρώτη πενηντάδα.

Παρατηρώντας τα σχετικά στοιχεία της έρευνας για την Αθήνα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ενώ το «σκορ» στον πίνακα του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού ανέρχεται στο 8.2 και ταυτόχρονα, η σεξουαλική ικανοποίηση είναι στο 2.7.

Μάλιστα στην κατηγορία «σεξουαλικά ανοιχτοί» η Αθήνα σκοράρει 1.8 και λίγο χαμηλότερα, στο 1.7 είναι η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων. Χαμηλά είναι και η χρήση πορνογραφίας με 2.7 ενώ η πρώτη κατηγορία αναζήτησης είναι «celebrities». Το swinging φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στην Αθήνα αφού στην τελική λίστα των παραγόντων που κρίνουν αν μια πόλη είναι... σέξι συγκεντρώνει ένα μεγάλο ποσοστό σε σχέση με τους άλλους παράγοντες, δηλαδή 6.3. Παράλληλα, η ψυχαγωγία ενηλίκων είναι στο 6.1.

Τραγικά είναι τα ποσοστά στα μέτρα αντισύλληψης με την Αθήνα να σκοράρει 0.7, ενώ παρόμοια εικόνα συναντάμε στην αποδοχή της LGBT κοινότητας (0.6) και στην ισότητα των φύλων (0.9). Η Αθήνα συγκέντρωσε 31.7 και βρίσκεται στην 88η θέση της λίστας.

Οι δείκτες για την Αθήνα που βρίσκεται στην 88η θέση:

Σεξουαλικά ενεργοί: 8.2

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 1.8

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 2.7

Χρήση Sex Toys: 1.7

Χρήση πορνογραφίας: 2.7

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 6.1

Δείκτης Swingers: 6.3

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 0.7

Φιλικότητα προς LGBT: 0.6

Ισότητα των φύλων: 0.9

Σύνολο: 31.7

Οι 10 πιο σεξουαλικές πόλεις του πλανήτη

1. Παρίσι

Η Πόλη του Φωτός κατατάχθηκε στην πρώτη θέση με το 9.9 να δηλώνει ενεργό σεξουαλικά και το 9.4 σεξουαλικά ανοιχτό. Το 7.8 είναι σεξουαλικά ικανοποιημένο, το 7.6 χρησιμοποιεί sex toys και σε ίδιο ποσοστό παρακολουθεί πορνό. Στην ψυχαγωγία ενηλίκων το Παρίσι συγκεντρώνει 9.7 και 9.9 στο swinging. Όσον αφορά την πρόσβαση στα μέτρα αντισύλληψης το σκορ είναι 8.3, η αποδοχή στην κοινότητα LGBT ανέρχεται στο 9.7 και η ισότητα των φύλων στο 6.6.

Συνολικά το Παρίσι συγκεντρώνει μέσο όρο 86.5 και ανακηρύσσεται ως η πιο σεξουαλική πόλη του πλανήτη!

2. Ρίο Ντε Τζανέιρο

Στη μαγευτική Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο οι κάτοικοι ξέρουν να περνάνε καλά μιας και η πόλη είναι η μόνη στον πλανήτη που σκόραρε άριστα 10 στους σεξουαλικά ενεργούς κατοίκους και στους σεξουαλικά «ανοιχτούς». Παράλληλα το 9.2 δηλώνει σεξουαλικά ικανοποιημένο ενώ φαίνεται πως όλοι είναι τακτικοί πελάτες των sex shops μιας και η πόλη σκοράρει 9.9.

3. Λονδίνο

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Λονδίνο να σκοράρει 9.6 στους σεξουαλικά ενεργούς κατοίκους, 8.9 στους σεξουαλικά «ανοιχτούς» και 9.2 στους σεξουαλικά ικανοποιημένους. Φαίνεται παράλληλα πως έχουν και ιδιαίτερη αδυναμία στα σεξουαλικά βοηθήματα αφού το σκορ είναι 9.7 και 5.0 στην χρήση πορνογραφίας. Στην ψυχαγωγία ενηλίκων συγκεντρώνει 9.8, στο swinging 9.4, στην πρόσβαση στα μέτρα αντισύλληψης 9.0, άριστα 10 στην αποδοχή της LGBT και 6.0 στην ισότητα των φύλων. Τέλος η κατηγορία που ψάχνουν περισσότερο είναι το λεσβιακό.

Το Λονδίνο συγκεντρώνει 84 και είναι τρίτο στη λίστα.

4. Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες που βρίσκεται στην τέταρτη θέση σκοράρει 9.8 στους σεξουαλικά ενεργούς κατοίκους, 9.9 στους σεξουαλικά «ανοιχτούς» και 9.1 στους σεξουαλικά ικανοποιημένους.

Οι υπόλοιποι δείκτες

Χρήση Sex Toys: 8.8

Χρήση πορνογραφίας: 10

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 8.4

Δείκτης Swingers: 8.1

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 6

Φιλικότητα προς LGBT: 6.8

Ισότητα των φύλων: 4

Στο Λος Άντζελες οι κάτοικοι ψάχνουν «μασάζ» και συνολικά συγκεντρώνει 80.9

5. Βερολίνο

Το Βερολίνο σκοράρει 9.5 στους σεξουαλικά ενεργούς κατοίκους, 9.3 στους σεξουαλικά «ανοιχτούς», 7.6 στους σεξουαλικά ικανοποιημένος και 7.4 στην χρήση των σεξουαλικών βοηθημάτων.

Χρήση πορνογραφίας: 6.3

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 9.9

Δείκτης Swingers: 10

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 3

Φιλικότητα προς LGBT: 9.8

Ισότητα των φύλων: 8

Στο Βερολίνο οι κάτοικοι επιλέγουν… Milf και συνολικά η πόλη συγκεντρώνει 80.8

6. Νέα Υόρκη

Στην Νέα Υόρκη οι κάτοικοι φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο πορνό καθώς η πόλη σκοράρει 9.9 και επιλέγει την κατηγορία «μασάζ». Παρόλο που είναι μεγαλούπολη, η ισότητα των φύλων είναι σχετικά χαμηλά με 4.

Αναλυτικά οι δείκτες

Σεξουαλικά ενεργοί: 9.2

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 9.1

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 8.6

Χρήση Sex Toys: 6.5

Χρήση πορνογραφίας: 9.9

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 9

Δείκτης Swingers: 8

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 5.75

Φιλικότητα προς LGBT: 7.9

Ισότητα των φύλων: 4

Σύνολο: 77.95

7. Σάο Πάολο

Πρόκειται για την δεύτερη πόλη της Βραζιλίας που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και μάλιστα σκοράρει άριστα στην χρήση των sex toys ενώ η συχνότερη κατηγορία στο πορνό είναι «μασάζ».

Αναλυτικά το σκορ

Σεξουαλικά ενεργοί: 7.9

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 9.8

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 9.3

Χρήση Sex Toys: 10

Χρήση πορνογραφίας: 3.1

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 8.5

Δείκτης Swingers: 8.2

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 4.5

Φιλικότητα προς LGBT: 8.9

Ισότητα των φύλων: 5.75

Σύνολο: 75.95

8. Λας Βέγκας

Σωστά μαντέψατε –αν σας ήρθε το μυαλό το Λας Βέγκας- πως σκοράρει άριστα στην ψυχαγωγία ενηλίκων. Το τέλειο προσεγγίζει επίσης στο swinging με 9.8 ενώ η τοπ κατηγορία είναι το λεσβιακό

Αναλυτικά οι δείκτες

Σεξουαλικά ενεργοί: 8.5

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 9.7

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 8.9

Χρήση Sex Toys: 4.7

Χρήση πορνογραφίας: 7.2

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 10

Δείκτης Swingers: 9.8

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 6

Φιλικότητα προς LGBT: 6.5

Ισότητα των φύλων: 4

Σύνολο: 75.3

9. Ίμπιζα

Το νησί των πάρτι και της διασκέδασης «πατώνει» στην χρήση αντισύλληψης ενώ ταυτόχρονα «ανθίζει» η σεξουαλική δραστηριότητα. Παράλληλα, η πρώτη κατηγορία στο πορνό είναι… smoking.

Αναλυτικά οι δείκτες

Σεξουαλικά ενεργοί: 9.7

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 8

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 7.9

Χρήση Sex Toys: 9.8

Χρήση πορνογραφίας: 5.8

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 9.4

Δείκτης Swingers: 9.2

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 1.8

Φιλικότητα προς LGBT: 7.6

Ισότητα των φύλων: 5

Σύνολο: 74.2

10. Άμστερνταμ

Στο Άμστερνταμ οι κάτοικοι δεν δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό ενεργή σεξουαλική δραστηριότητα ωστόσο είναι ικανοποιημένοι, διασκεδάζουν, κάνουν swinging και επιλέγουν στο πορνό την κατηγορία «Arab»

Αναλυτικά οι δείκτες

Σεξουαλικά ενεργοί: 6.7

Σεξουαλικά «ανοιχτοί»: 9.5

Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 9.7

Χρήση Sex Toys: 3.2

Χρήση πορνογραφίας: 3.6

Ψυχαγωγία ενηλίκων: 9.6

Δείκτης Swingers: 9.6

Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 5.75

Φιλικότητα προς LGBT: 9

Ισότητα των φύλων: 7

Σύνολο: 73.65

Πηγή: koolnews.gr