Στο Μάντσεστερ κάνουν τατουάζ μία μέλισσα στη μνήμη των θυμάτων (pics)

Gazzetta team
Στο Μάντσεστερ κάνουν τατουάζ μία μέλισσα στη μνήμη των θυμάτων (pics)
Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να κάνουν αυτό το τατουάζ στη μνήμη των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ και συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα.

Πρόκειται για μία ιδέα που είχε ένα στούντιο στο Γουίγκαν, το οποίο κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ έναντι 22 λιρών, προσφέροντας όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπία. Σύμφωνα με τον independent, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα φτάνει τις 4.500 λίρες.

Η εργάτρια μέλισσα αποτελεί ένα σύμβολο για το Μάντσεστερ, αντιπροσωπεύοντας το σκληρό εργατικό παρελθόν της πόλης κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή με πολλούς κατοίκους της πόλης να σχηματίζουν ουρές στο στούντιο για να κάνουν το εν λόγω τατουάζ και να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης με τους 22 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

Ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβαν στη συνέχεια κι άλλα στούντιο τατουάζ από το Γιορκ ως το Μπόρνμουθ και από το Μπράιτον ως το Μπέλφαστ.

Επιπλέον, καλλιτέχνες τατουάζ από το Μάντσεστερ θα συγκεντρωθούν στο Μάντσεστερ Αρένα αυτό το Σαββατοκύριακο κάνοντας τατουάζ μέλισσας στους ενδιαφερόμενους για να συγκεντρώσουν κι άλλα χρήματα.

Πηγή: ethnos.gr