Βρέθηκε σκληρό ναρκωτικό στο σώμα της 36χρονης μεσίτριας

Gazzetta team
Βρέθηκε σκληρό ναρκωτικό στο σώμα της 36χρονης μεσίτριας
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στον ΑΝΤ1 στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl. Παράλληλα, η δικηγόρος τονίζει πως η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου στο άψυχο κορμί της μεσίτριας καταδεικνύει την αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την κυρία ανακρίτρια.

Χθες ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης βρέθηκε στο νοσοκομείο που σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα των 3 παιδιών έχασε την ζωή της. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έλαβε αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος του κατηγορούμενου γιατρού καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, δόθηκε στον ανακριτή και πλέον αποτελεί τμήμα της δικογραφίας.


Πηγή: newsit.gr