Ανετράπη λεωφορείο με μαθητές δημοτικού στις Σέρρες (pics)

Gazzetta team
Ανετράπη λεωφορείο με μαθητές δημοτικού στις Σέρρες (pics)
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού από το σχολείο Βαμβακόφυτου. Λεωφορεία με μαθητές βρίσκονταν καθ' οδόν προς τον προορισμό τους, όταν ένα φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στην περιοχή Αγγίστα, στο ύψος του χωριού Κρηνίδα, στο πρώτο πούλμαν που μετέφερε 50 μαθητές. Υπάρχουν περίπου εννέα παιδιά τραυματισμένα τα οποία μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν τραυματιστεί και πέντε γονείς.

Στο σημείο επιχειρούν περίπου 15 οχήματα της Πυροσβεστικής. Στο πούλμαν εγκλωβίστηκε ένας μαθητής, που χρειάστηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής για να βγει. Το παιδί έχει υποστεί κατάγμα άνω άκρου.

Στο νοσοκομείο Δράμας διακομίστηκε ένα παιδί, επτά παιδιά και δύο ενήλικες στο νοσοκομείο Σερρών ενώ στο νοσοκομείο Καβάλας ένα παιδί και τρεις ενήλικες

Ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων στην σελίδα του στο Facebook, η εκδρομή ήταν ημερήσια και είχε προορισμό το Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: thetoc.gr