Βγήκαν οι… καραμπίνες μεταξύ συγγενών στο Βόλο

Gazzetta team
Βγήκαν οι… καραμπίνες μεταξύ συγγενών στο Βόλο
Στα χέρια της ΕΛΑΣ μια 31χρονη που πυροβόλησε κατά μιας 27χρονης για προσωπικές διαφορές

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, μία 31χρονη και ένας 44χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής, καθώς και της παραβίασης των νομοθεσιών περί όπλων, περί ναρκωτικών και Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, η 31χρονη, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε απρόκλητα με κυνηγετική καραμπίνα 27χρονη συγγενή της, χωρίς να την τραυματίσει, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες, με τη χρήση βίας, προκάλεσαν στην 27χρονη σωματικές βλάβες, την απείλησαν με μαχαίρι και την εξύβρισαν.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι των δραστών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, σε έρευνα σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- 239 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

- μία στρατιωτική ξιφολόγχη, ένα μαχαίρι και ένα φυσίγγιο, καθώς και

- δύο συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (495,2) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Επιπλέον, η χρησιμοποιηθείσα κυνηγετική καραμπίνα, μαζί με μία φυσιγγιοθήκη και δεκαπέντε φυσίγγια βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο με πυκνή βλάστηση.

Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.


Πηγή: newsbeast.gr