Γυναίκα ξάφρισε τέσσερα καταστήματα στη Σύμη

Gazzetta team
Γυναίκα ξάφρισε τέσσερα καταστήματα στη Σύμη
Στην κατοχή της βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους καταστηματάρχες και τους αποδόθηκαν.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα καταστήματα στη Σύμη έβαλε στο στόχαστρό της μια 47χρονη Ελληνίδα, η οποία μπήκε σε αυτά την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη δήθεν για να ψωνίσει, αλλά κατάφερε να κλέψει διάφορα κοσμήματα και διακοσμητικά και να φύγει ανενόχλητη.

Η έρευνα που ξεκίνησε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μόλις καταγγέλθηκαν οι κλοπές, οδήγησε στα ίχνη της δράστιδας που εντοπίστηκε και στην κατοχή της βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους καταστηματάρχες και τους αποδόθηκαν. Η 47χρονη “μακρυχέρα” οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για διάπραξη κλοπών.

*** “Άρωμα” γυναίκας -και μάλιστα ανήλικης- είχε και η κλοπή σε βάρος ενός 69χρονου στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τρίτης. Όπως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, μια 17χρονη Ελληνίδα τον απασχόλησε, άρπαξε 1.000 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του και έγινε καπνός! Η νεαρή ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: protothema.gr