O Σκλαβενίτης αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων του Μαρινόπουλου (pic)

Gazzetta team
O Σκλαβενίτης αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων του Μαρινόπουλου (pic)
Αυξήσεις στους εργαζόμενους της «Μαρινόπουλος» δίνει ο «Σκλαβενίτης», εξυσώνοντας τους μισθούς προς τα πάνω, στο πλαίσιο της κάλυψης των μισθολογικών διαφορών μεταξύ των υπαλλήλων που προέρχονται από την νεοαποκτηθείσα αλυσίδα και των υπάρχοντων.

Έτσι από 1η Μαϊου η διοίκηση της Σκλαβενίτης ενημέρωρε τους εργαζόμενους της Μαρινόπουλος, ότι από ο μηνιαίος μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης ο οποίος είναι κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται, με χορήγηση εταιρικής παροχής, ώστε να ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν την περασμένη Τετάρτη οι εργαζόμενοι, από 1η Μαϊου ο μηνιαίος μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης ο οποίος είναι κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται, με χορήγηση εταιρικής παροχής, ώστε να ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ.

Για παράδειγμα ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε μεικτές απολαβές της τάξης των 586 ευρώ τον Απρίλιο θα δει στο τέλος του τρέχοντα μήνα τις απολαβές του να αυξάνονται σε 860 ευρώ, δηλαδή μία αύξηση της τάξης του 46%. Αναλογική θα είναι και η αύξηση προς τους ωρομίσθιους και τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης (π.χ. τετράωρους).

Η απόφαση αυτή της Σκλαβενίτης σκόρπισε χαμόγελα χαράς στους εργαζόμενους της Μαρινόπουλος, η πλειοψηφία των οποίων υπολογίζεται ότι αμειβόταν κάτω από τα 860 ευρώ

Πηγή: insider.gr