Ο νάνος πορνοστάρ με τη σπάνια πάθηση που έχει κατακτήσει την Ιαπωνία (pics)

Gazzetta team
Ο νάνος πορνοστάρ με τη σπάνια πάθηση που έχει κατακτήσει την Ιαπωνία (pics)
Ο Κόχεϊ Νίσι μοιάζει με παιδί, λόγω ύψους, αλλά αποτελεί έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους και δημοφιλείς πορνοστάρ στην Ιαπωνία.

Έχει ύψος λίγο πάνω από 1 μέτρο, αλλά με την παρουσία και τα προσόντα του έχει γοητεύσει την Ιαπωνία, αποτελώντας έναν απ’ τους πιο πετυχημένους πορνοστάρ στη χώρα της Απω Ανατολής!

«Κανείς άνδρας δεν μοιάζει με παιδί περισσότερο από μένα», δηλώνει στο VICE ο Νίσι και φαίνεται πως αυτό είναι το «κλειδί» για την επιτυχία του. Άλλωστε, η παρουσία νάνων στην πορνογραφία δεν αποτελεί καινοτομία, όμως τελικά όλα φαίνεται πως εξαρτώνται από τον τρόπο και ο 24χρονος Ιάπωνας φαίνεται πως τον έχει!

Έχει μεγαλύτερη πέραση στα νεανικά κοινά και τις γυναίκες, τις οποίες γοητεύει, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί δίχως βοήθεια. Αυτό το τελευταίο συμβαίνει εξαιτίας της σπάνιας πάθησης που τον ακολουθεί από τη μέρα της γέννησής του.

Είναι η ανίατη «βλεννοπολυσακχαρίδωση», που περιορίζει τη σωματική ανάπτυξη και το ύψος, ενώ παράλληλα καθιστά το σώμα ευάλωτο στους τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη.

«Τουλάχιστον στο δικό μου επάγγελμα, τις περισσότερες φορές δουλεύω ξαπλωμένος, οπότε δεν διατρέχω κάποιον κίνδυνο. Πιο δύσκολο για μένα είναι να έρθω σε στύση, όταν έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου με κάμερες και μικρόφωνα να με βλέπουν», αναφέρει, τουλάχιστον ειλικρινώς, ο Νίσι.