Η Αριάνα Γκράντε θ' αναλάβει τα έξοδα για τις κηδείες των 22 θυμάτων

Gazzetta team
Η Αριάνα Γκράντε θ' αναλάβει τα έξοδα για τις κηδείες των 22 θυμάτων
Η Αριάνα Γκράντε θ' αναλάβει τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων της επίθεσης του Μάντσεστερ, αν και η μεριά της νεαρής τραγουδίστριας δεν το έχει επιβεβαιώσει.

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (IK) ανέλαβε χθες με μια ανακοίνωση την ευθύνη για την επίθεση που προκάλεσε τουλάχιστον 22 θανάτους και 59 τραυματισμούς το βράδυ της Δευτέρας μετά τη λήξη μιας συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός λογαριασμού θαυμαστών της στο Twitter, το οποίο ανεβάζει όλα τα νέα της ποπ τραγουδίστριας, αποφάσισε να πληρώσει τα έξοδα των κηδειών των 22 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, ενώ είχαν πάει την συναυλία της.

Ωστόσο, η Η Αριάνα ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα πληρώσει τις κηδείες των θυμάτων. Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter: «Είμαι συγκλονισμένη από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια».

Μέχρι στιγμής, η Γκράντε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τη Δευτέρα το βράδυ. Μερικά από τα 22 θύματα της επίθεσης ήταν έφηβες ή νεαρά κορίτσια.