Survivor: Χάσαμε ξανά από τους Τούρκους. Ρεβάνς την Κυριακή στο... F4!

Gazzetta team
Survivor: Χάσαμε ξανά από τους Τούρκους. Ρεβάνς την Κυριακή στο... F4!
Όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ώρες για το Survivor, δεν επιβεβαιώθηκαν. Αν και στη ρεβάνς με τους Τούρκους ήμασταν καλύτεροι, ηττηθήκαμε και πάλι με 10-9 με μοιραίο τον Ντάνο! Δεν πειράζει, θα πάρει ο Ολυμπιακός την εκδίκηση την Κυριακή!

Το αρχικό 3-0 της Ελλάδας έγινε 3-5 και από εκεί και πέρα όλο το αγώνισμα ήταν θρίλερ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Το 8-9 έγινε 9-9 και οι δύο ομάδες πήγαν στο τελευταίο αγώνισμα!

Ακολούθησαν, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έφτασαν πρώτοι στον στόχο, ωστόσο, οι βολές του Ντάνου δεν ήταν όπως έπρεπε. Ήταν καλές, αλλά όχι τόσο ώστε να δώσουν τη νίκη στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος παίκτης έκανε πολύ καλές βολές, με αποτέλεσμα το τελικό 10-9 για τους Τούρκους.

Όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα του Happy Day ότι έχει διαρρεύσει πως θα νικήσει η Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι η Κλεοπάτρα Πατλάκη το είχε επιβεβαιώσει.

Στην La Biri Biri, παράλληλα, έγινε αναφορά και στο γεγονός ότι οι Έλληνες είναι αυτοί που θα πάρουν και το τρίτο ματς και θα κάνουν το 2-1.