Survivor: Οι Έλληνες έχασαν την πρώτη «μάχη» με τους Τούρκους και πάνε για ρεβάνς (pics & vid)

Gazzetta team
Survivor: Οι Έλληνες έχασαν την πρώτη «μάχη» με τους Τούρκους και πάνε για ρεβάνς (pics & vid)
Οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» έγιναν μία γροθιά, αλλά οι Τούρκοι έκαναν το 1-0 και ανανέωσαν το ραντεβού τους στον... επαναληπτικό!

Έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του σπέσιαλ πρώτου επεισοδίου του ελληνοτουρκικού Survivor. Μία πίστα που χρειαζόταν ταχύτητα, ευελιξία αλλά και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση όπου οι παίκτες έδωσαν τα πάντα ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγωνίσματος. Τα έπαθλα άλλωστε δεν μπορούν να θεωρηθούν μικρά και οι δύο ομάδες το γνωρίζουν αυτό.

Μπορεί η ελληνική ομάδα να υπερέβαλε εαυτόν και να προσπάθησε να κάνει μία επική ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-1 αλλά και με 8-3, στο τέλος όμως γνώρισε την ήττα με 10-7. Ο Ντάνος έκανε το 9-7 σε έναν συγκλονιστικό αγώνα και εκεί όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει η ολική ανατροπή. Στην επόμενη κόντρα όμως η Ευρυδίκη δεν τα κατάφερε και η τουρκάλα παίκτρια με τους συμπαίκτες της πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη.

SURVIVOR

Όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Οι τούρκοι λοιπόν βρίσκονται πιο κοντά στο ταξίδι για μία εβδομάδα στη Μύκονο, ενώ το έπαθλο του λουκούλλειου γεύματος θα το χαρούν και οι δύο ομάδες ανεξάρτητα από νικητή και ηττημένο.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ένα άσχημο πέσιμο την στιγμή που βρισκόταν στο στίβο και συγκεκριμένα στην πισίνα.

Ο παίκτης των μαχητών αγωνιζόταν στον στίβο μάχης με τον Τούρκο αντίπαλό του και όταν χρειάστηκε να πέσει μέσα στην πισίνα, έπεσε άτσαλα και μάλλον χτύπησε. Σηκώθηκε όμως και συνέχισε χωρίς να δείξει κάποιο σημάδι τραυματισμού.

SURVIVORSURVIVORSURVIVOR

Πηγή: newsbeast.gr