8 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το iPhone σου

Gazzetta team
8 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το iPhone σου
Είστε σίγουροι ότι γνωρίζεται καλά το iPhone σας;

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που το iPhone μπήκε στη ζωή μας, όμως ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τι μπορεί να κάνει η πλέον αγαπημένη συσκευή τηλεφώνου. Όλο και καινούργια κρυμμένα μυστικά της αγαπημένης σας συσκευής μπορεί να αποκαλυφθούν όσο την «παλεύετε».

Αν νομίζετε πως γνωρίζετε πολύ καλά το δικό σας iPhone πάντως για δείτε ποιες από τις παρακάτω εφαρμογές ξέρατε ότι υπάρχουν.

Δείτε που έχετε πάει

Το iPhone σας καταγράφει όπου βρεθήκατε και το είχατε μαζί σας. Πατήστε Ρυθμίσεις> Απόρρητο>Υπηρεσίες τοποθεσίας> Υπηρεσίες συστήματος μετά πάτε κάτω και επιλέγετε Συχνές τοποθεσίες

Δείτε ποιες εφαρμογές σας τρώνε μπαταρία

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις> μπαταρία κι εκεί θα δείτε ποιες εφαρμογές «τρώνε» περισσότερη μπαταρία

Αυτόματη... μουσική

Εάν ακούτε μουσική συγκεκριμένη ώρα κάθε ημέρα το τηλέφωνο σας θα πηγαίνει μόνο του στην εφαρμογή της μουσικής. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέετε τα ακουστικά σας

Γρήγορη φόρτιση

Εάν βιάζεστε και θέλετε να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνο, τότε βάλτε του σε «πτήση». Θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Γρήγορη διόρθωση

Εάν κάνετε ένα λάθος ενώ πληκτρολογείτε ή φτιάχνετε μια φωτογραφία, απλά κουνήστε πέρα-δώθε τη συσκευή. Θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να διαγράψετε αυτό που κάνατε.

Βγάλτε γρήγορα screen shot

Για να βγάλετε μια φωτογραφία σε ένα website, ένα text τότε απλά πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής και το on/off κουμπί ταυτόχρονα.

Δημιούργησε τη δική σου δόνηση

Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο δονείται το κινητό σας. Πηγαίνετε ρυθμίσεις>Ήχοι> Ringtones>Δόνηση>Δημιουργήστε νέα δόνηση. Έτσι θα γνωρίζετε ποιος σας καλεί ή στέλνει μήνυμα ακόμα κι όταν το έχετε στο αθόρυβο

Πολλαπλές φωτογραφίες

Εάν κρατήσετε παρατεταμένα το κουμπί εκκίνησης την ώρα που βγάζετε μια φωτογραφία, τότε το τηλέφωνο θα ξεκινήσει να βγάζει αυτόματα μια σειρά φωτογραφιών, ώστε να είστε σίγουροι πως θα «αιχμαλωτίσετε» τέλεια τη στιγμή.

Πηγή: koolnews.gr