Το τέλειο μαξιλάρι κοστίζει 57.000 δολάρια (pics)

Gazzetta team
Το τέλειο μαξιλάρι κοστίζει 57.000 δολάρια (pics)
Ένας Ολλανδός φυσιοθεραπευτής έχει περάσει 15 χρόνια αναπτύσσοντας ένα μαξιλάρι που ισχυρίζεται ότι θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ύπνου. Η τιμή του; 57.000 δολάρια!

Δημιουργήθηκε από τον Thijs van der Hilst και αποτελείται από μετάξι Mulberry, αιγυπτιακό βαμβάκι, μη τοξικό ολλανδικό αφρό και χρυσό ύφασμα 24 καρατίων, ενώ το φερμουάρ του φέρει τέσσερα διαμάντια και ένα τεράστιο ζαφείρι 22,5 καρατίων.

Ο Van der Hilst, όπως λέει, δεν ήθελε να δημιουργήσει το πιο ακριβό μαξιλάρι ως απλό σύμβολο του πλούτου κάποιου. Ήθελε να δημιουργήσει το τέλειο μαξιλάρι για τους πελάτες του και αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό ήταν να προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση βασισμένη στο σχήμα του σώματος και στις συνήθειες ύπνου ενός ατόμου.

“Ως ειδικός σε θέματα ύπνου συμβούλευα πάντα τους ασθενείς μου να αγοράσουν ένα καλό μαξιλάρι. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο μαξιλάρι για τον καθένα; Εάν υπάρχουν διαθέσιμα τρία μεγέθη μαξιλαριού, ποιο θα ήταν το καλύτερο; Το σώμα μας είναι διαφορετικό και η κατάσταση ύπνου ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Ο καθένας είναι μοναδικός – οπότε και το μαξιλάρι πρέπει να είναι το ίδιο”, λέει ο Thijs van der Hilst.

Χρησιμοποιώντας έναν φορητό τρισδιάστατο σαρωτή, ο δημιουργός του μαξιλαριού είναι σε θέση να προσφέρει λεπτομερείς 3D σαρώσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, που στη συνέχεια αποστέλλονται στην ομάδα του Van der Hilst, στην Ολλανδία. Υπάρχει ένας εσωτερικός αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για να υπολογίσει και να σχεδιάσει το σωστό μαξιλάρι, το οποίο μετά εκτυπώνεται. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία εξασφαλίζει ότι το μαξιλάρι είναι ιδανικό για κάθε πελάτη.

Πηγή: perierga.gr