Ανήλικοι διέρρηξαν το σπίτι στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Ανήλικοι διέρρηξαν το σπίτι στο Αγρίνιο
Οι δύο 16χρονοι Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα κλοπής από κοινού και τους άφησε ελεύθερους λόγω της μικρής τους ηλικίας.

Έτοιμοι να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν ήταν δυο ανήλικοι, οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν τη μονοκατοικία ενός ηλικιωμένου στο Αγρίνιο, αλλά την τελευταία στιγμή είδαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη και το έβαλαν στα πόδια! Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι δύο 16χρονοι Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα κλοπής από κοινού και τους άφησε ελεύθερους λόγω της μικρής τους ηλικίας, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα ενός σπιτιού στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και μπήκε μέσα σαν... κυρία μια 32χρονη Ελληνίδα, η οποία “βούτηξε” ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή. Δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτη, ωστόσο, καθώς την εντόπισαν άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι τη συνέλαβαν, βρήκαν πάνω της το κλεμμένο κινητό και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Σεσημασμένος για κλοπές είναι ένας 51χρονος που διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένα σπίτι στην πόλη της Ξάνθης και άρπαξε έναν φορητό υπολογιστή, δυο ηλεκτρονικές συσκευές, μια τσάντα, ένα μπουφάν και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και έγγραφα. Όμως, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ακινητοποίησαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον δικαιούχο. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr